Rokotevastustajat innostuivat perussuomalaisen ministeri Mattilan ehdotuksesta rokotteiden vakavien haittavaikutusten korvausjärjestelmästä


 

Ajaako ministeri Mattila (ps) oikeasti muutosta nykyiseen korvausjärjestelmään vai haluaako ministeri Mattila (ps) vain herättää keskustelua rokotteiden haitoista? Miksi kaikista sosiaali- ja terveydenhuollon aiheista ministeri Mattila (ps) nostaa virkakautensa aluksi ensin esiin rokotteet? USA:ssa on käytössä korvausjärjestelmä, jossa maallikkojury päättää asiantuntijoita kuulemalla, maksetaanko korvauksia. Korvauksia on maksettu, vaikka kaikki asiantuntija ovat kiistänneet oikeuden, säälistä ja hyvän tarinan perusteella.

Kokoomuslainen sisäminsteri Petteri Orpo on ehdottanut valtion tulo- ja menoarviossa tulonsiirtoa veronmaksajilta yrityksille. Neljän miljoonan euron panostuksella saataisiin 14 miljoonan euron säästöt työnantajille – aloittamalla vesirokkorokotukset. Tämä ei ole oikein sopinut sosiaalidemokraateille, mutta sopi entiselle sosiaali-ja terveysmisteri Mäntylälle (ps). Ennen budjettiriihen käynnistymistä perussuomalaiset vaihtoivat Mäntylän (ps) Mattilaan (ps), joten uuden ministerin kädenjälki tulee näkyviin vasta budjettineuvotteluissa.

Ministeri Mattila tulee alueelta, jolla Magneettimedia on harjoittanut valheellista, rokotteiden vastaista kampanjaa jo vuosia.

17.9.2016

Hallituksen esityksessä vesirokkorote edelleen on. Tämä on hyvä sillä, perussuomalaisten Perussuomalaisten Sosiaali- ja terveyspoliittinen ohjelma 2015 kertoo, että ”Uusia rokotteita kansalliseen rokotusohjelmaan harkitessa on niiden turvallisuudesta oltava kattava näyttö.”

 

5 thoughts on “Rokotevastustajat innostuivat perussuomalaisen ministeri Mattilan ehdotuksesta rokotteiden vakavien haittavaikutusten korvausjärjestelmästä

  1. Terve, onko tämän linkin tutkimukset tuttuja? Rokotevastustajien keskusteluryhmissä kiertävä linkki.

    Onko sinulla anonyymiä sähköpostiosoitetta minkä kautta sinut saisi kiinni?
    Olen eräässä rokotekeskustelussa ja tarvisi selventää muutamia asioita ajoittain.

    • En ole seurannut ko kiistaa. Salata ei kannata. Jos epäillään salailusta, pitää julkistaa ”salattu” tieto. Ylirehellisyydellä leikataan rokotevastustajien aseita. Kannatan FDA:n linjaa ja olen pahasti pettynyt THL:n valitsemaan linjaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s