Magneettimedian syöpävalehtelu on murskattava


Syöpäpotillaat ovat epätoivoisia. He ovat valmiita käyttämään viimeiset säästönsä pelastaakseen henkensä. Siksi syöpäpotilaat houkuttelevat huijareita, huijareita joita minä pidän huijareista alhaisimpina ja halveksuttavimpina. Syöpäpotilaat tarvitsevat erityissuojelua näitä hirvitäviä ihmisiä vastaan.

Magneettimedia on vuosikausia käyttänyt syöpäpotilaita härskisti hyväksi. En tiedä kuinka monta euroa Magneettimedia saa jokaisesta ”XXX -tehoaa syöpään” jutusta, mutta summan suurudella ei ole merkitystä.

Toisin kuin Magneettimedia väittää, ei ole olemassa vaihtoehtoista hoitoa, joka tehoasi syöpään. Kaikki tehokkaat hoidot imetään virallisen lääketieteen puolelle, jos niitä jostain löytyy. Tehoavia hoitoja ovat kemoterapia, sädehoito ja leikkaukset. Vaihtoehtoisilla hoitomuodoilla ei ole sivuvaikutuksia, koska vedellä ja ilmalla ja magneeteillakaan ei ole.

Tässä nyt esillä olevassa Magneettimedian jutussa käytetään vaihtoehtoisten hoitojen tarjoajien vakiotemppua. Esimerkiksi jokainen homeopaatti joutuu selittämään tyytymättömälle asiakkaalle, miksi homeoaptia ei tehoa. Siksi jokaisen homeopaatin työkalupakissa on vakiovaleselitys. Asiakkaan väitetään toimineen jossain pienessä mitättömässä yksityiskohdassa väärin, jonka takia homeopaattinen vesi ei ole vaikuttanut. Tässä Magneettimedian jutussa väitetään, että pieni virhe ruokavaliossa olisi syy, joka kattaa kaikki vaihtoehtohoidot ja kaikki tilanteen, missä ”hoito” ei ole tehonnut.

Normaali ihminen ei tietenkään usko. Mutta pitää muistaa, että propagandalla on vaikutusta, jopa vahvaa vaikutusta. Osa ihmisistä on erityisen herkkää propagandalle ja voivat uskoa mitä tahansa kuten, että juutaiset on hävitettävä maapallolta. Tästä syystä Magneettimedian toimintaa ei voi sivuuttaa olankohautuksella tai toteamalla, että eihän noita juttuja lue kuin muutama ihminen. Tervyspropaganda vaikuttaa.

Tässä syöpä torjutaan niin yksinkertaisella tavalla, että puhdistettu sokeri poistetaan ruokavaliosta, mutta luonnollinen sokeri saa olla. Syöpäsoluilla on siis jokin kuudes aisti, josta ne tietävät sokerimolekyylin alkuperän. Kalliiden syöpähoitojen tilalle Magneettimedia suosittelee kannabista. Ehkä sitä saa ostaa Kärkkäiseltä.

”Syöpäruokavalio” on CancerTutor-sivuston perustaja Webster Kehrin keksimä. Mormoni Webster Kehr on tunnettu teorioistaan, että erityinen suhteellisuusteoria on väärässä ja fotoneja ei ole olemassa. Hän on käyttänyt vuosia elämästään yrittäen todistaa evoluution ja luonnonvalinnan pätemättömäksi. Siksi hän nauttii arvostusta lestadiolaisten parissa. FDA on varoittanut, että Webster Kehrin ”Miracle Mineral Supplement”, joka ohjeen mukaisesti valmistettuna tuottaa klooridioksidikaasua.

Jutun kirjoittaja Paul Fassa on NaturalNewsin kolumnisti. NaturalNews on yksi maailman pahimpia roskatieteen lähteitä.

Syöpää ei voi parantaa ruokavaliolla.

Suomeen tarvitaan järjestelmä, jolla vakavasti sairaiden ihmisten hyväksikäyttö lopetetaan. Monissa maissa näihin puututaan, mutta Suomessa ei millään tavalla.

 

 

 

16 thoughts on “Magneettimedian syöpävalehtelu on murskattava

 1. Magneettimedia on täyttä roskaa, mutta ihmisillä ei tunnu olevan mitään lähdekritiikkiä. Siitä syystä koulutetutkin ihmiset ovat valmiita uskomaan melkein mitä vain, kunhan joku on siitä netissä kirjoittanut. Parantumatonta syöpää sairastava ihminen on vielä aivan eria tilanteessa. Kun on hätä, fiksukin ihminen voi sortua noihin puoskarihoitoihin. Valitettavasti mikään ei näytä käytännössä näitä homeopaatteja ja muita huijareita rajoittavan.

  Olen kyllä Tiina keskimäärin kaikessa sinun kanssasi samaa mieltä. Olen myös tästä blogista tyytävinen senkin vuoksi, että joku jaksaa nähdä vaivaa erinomaisesti perustellen kritisoida kaikkea tieteen nimissä esitettyä roskaa, mitä tulee joka tuutista. En kuitenkaan ymmärrä tuota tapaasi vetää lestadiolaisuutta mukaan ihan ihmeellisissä yhteyksissä. Ai ettäkö Webster Kehr nauttii arvostusta lestadiolaisten keskuudessa? Ei ainakaan minun eikä kenenkään tuntemani lestadiolaisen. Juha Kärkkäinen taas ei tietääkseni ole ainakaan pariin vuosikymmeneen ollut lestadiolainen. Sorruit kyllä tuolla lestadiolaiskommentillasi samalle tasolle kuin ne huijarit, joiden toimintaa osaat asiaperustein yleensä osuvasti kritisoida.

  • Myönnän, että lestadiolaisuusväite on provokaatio, jolla toivoin saavani lisätietoja oikeilta lestadiolaisilta. Olen pohtinut, voisiko l+ olla selitys Valkee oy:n saamalle uskomattoman laajalle tuelle eri viranomaisten piirissä.

 2. Mikään ei viittaa siihen, että l+ liittyisi Valkeen saamaan poskettomaan rahoitukseen. Lestadiolaisilla on oikeasti menestyneitä startupeja (esim. Zef), joihin rahaa ei ole virrannut kuin Valkeeseen. Luulen, että alkusysäys oli Anssi Vanjoen Valkeeseen sijoittama 400 000 euroa. Kun lähes Nokian pääjohtajaksi noussut mies uskoi firmaan, niin sitä kautta rahoituskanavat aukenivat. Juuso Nissilä on Juha Kärkkäisen tavoin ex-lestadiolainen, mutten jaksa kyllä lestadiolaisuuden selittävän millään tavalla Valkeen nousua ja (t)uhoa.

  Ihmettelen, miten 2/16 loppuneen tilikauden tietoja ei ole missään saatavilla. Olen erittäin kiinnostunut liikevaihdon ja voiton/tappion kehityksestä. Vahvasti epäilen, että mitenkään mairittelevia lukuja ei ole Valkeella tarjota, minkä vuoksi ei jakseta pitää hirveää kiirettä. PRH:n sivuilta kopsattua: ”Ilmoitus kaupparekisteriin on tehtävä kahden kuukauden kuluessa tilinpäätöksen vahvistamisesta. Tilinpäätös taas on vahvistettava kuuden kuukauden kuluessa tilikauden päättymisestä.”

 3. Jos on Magneettimedian juttuja ja niihin kirjoitettuja kommentteja pitemmältä ajalta lukenut, niin tietää, että siellä on myös perinteinen kristillinen antisemitismi taustalla. Se ei ole suoraan liitettävissä nimenomaan lestadiolaisuuteen, vaan yleisemmin Kärkkäisen taustaan jyrkän linjan uskonnollisuudessa.

  Lehden verkkosivuilla on satunnaisesti vaihtuva antisemitistinen sitaatti. Osa niistä on Raamatun Uuden testamentin jakeita.

  Kärkkäinen haali lehteen kirjoituksia, joissa kristityt ovat syyttäneet juutalaisia saatananpalvonnasta, jumalanmurhasta ja kristittyjen rituaalimurhista. Ei kukaan maallistunut ihminen tuollaista häiriintynyttä hihhulointia julkaistavaksi valitse.

  Suurin osa kiihkoisimmista juutalaisvihaa tihkuvista kommentoijista siellä perustelee näkemyksensä Raamatulla.

  • Henkilökohtaisesti koen hyvin loukkaavana Magneettimedian (oli kyse sitten antisemitismistä tai kaiken maailman puoskareiden ihailusta) liittämisen lestadiolaisuuteen. Tiedän ja ymmärrän, että monella on hirvittävä halu tehdä negatiivisia yleistyksiä varsinkin, jos kohteena ovat lestadiolaiset. Juha Kärkkäinen ei ole ollut pitkiin aikoihin lestadiolainen, vaikka sillä ei kyllä olisi suhtautumisen kannalta mitään merkitystä. Olen vanhoillislestadiolainen enkä voi sietää Magneettimediaa. Enkä ole ainoa Magneettimedian vihaaja, joka edustaa tätä hirveää, aivopestyjen ja oman ajattelunsa narikkaan heittäneiden harhista lahkolaisuutta. Antisemitismi ei ole kyllä muutenkaan mitään suomalaisen kristillisyyden valtavirtaa.

   • Hienoa että tuomitset Magneettimedian sisällön. Valitettavasti tämä on Ylivieskan seudulla harvinaista. Tyypillinen reaktio Magneettimediaa kritisoiviin kommentteihin on Kärkkäisen puolustelu, lupaus käydä entistä useammin asioimassa hänen liikkeissään tai täydellinen vaikeneminen. Kokeilepa vaikka Suomi24:n Ylivieska-palstalla ja pety paikkakuntalaisiin. Ylivieskan kaupunki antoi hänelle jopa Pro Ylivieska -mitalin juuri ennen hovioikeuden tuomiota. Jos Juha Kärkkäinen on parasta mitä Ylivieskalla on tarjota niin ei kyllä paikkakunnalla hyvin mene…

 4. Kaiken maailman tollotkin yleensä pääsevät muiden kuin lestadiolaisten suosikeiksi, kun he kertovat jättäneensä lestadiolaisuuden. Sama vanha totuus näyttää pitävän paikkansa Kärkkäisenkin kohdalla.

 5. ”Parantumatonta syöpää sairastava ihminen on vielä aivan eria tilanteessa. Kun on hätä, fiksukin ihminen voi sortua noihin puoskarihoitoihin. Valitettavasti mikään ei näytä käytännössä näitä homeopaatteja ja muita huijareita rajoittavan.”

  Korjatkaa jos olen väärässä. Tuo potilas kuolee joka tapauksessa.
  Vaihtoehdot: lääketiede, luonnon lääketiede, tai molemmat.
  Oletetaan että potilas valitsee lääketieteen menetelmät, joku voisi tarkentaa mitä se silloin saa. Ainakin ihan järjettömiä myrkkyjä jotka aiheuttaa aivan järjettömiä sivuoireita, korjaamatonta vahinkoa elimiinsä esim. Sydämeen johon monet kuoleekin ei siihen syöpään. OK jotkut on saaneet apua ko hoidoista.
  No jos potilas valitseekin luonnon lääketieteen ja muuttaa elintapojansa terveellisemmäksi. Mitä hän silloin saa? Kuka tahansa voi sen itsekin todeta jos on itselleen rehellinen. Ei ainakaan tappavia vaurioita, mutta ehkä ainakin paremman oloisen loppuelämän.
  Toisekseen syövästä on varmasti parannettu enemmän ihmisiä luonnon lääkkeillä ja ravinnolla kuin kemistien myrkyillä.

  • Olet väärässä. Alku meni pieleen, sillä me kuolemme kaikki. Ajatukseksi on täysin järjetöntä. Väität että kuolemaantuomittua syöpäpotilasta hoidetaan aiheuttamalla korjaamatonta vahinkoa lääkkeillä, niin että potilas kuolee sydämen tuhoutumiseen. Kuka sinut on aivopessyt? Jos potilas valitsee luonnonlääketieteen, tai jeesuksen tai homeopatian hän kokee luonnollisen kuoleman. Loppuelämä ei ole paremmanoloinen vaan syöpään kuollaan tuskaisesti. Saatanallinen tuska saa paatuneimmankin lääkevastustajan rukoilemaan leikkausta – myöhäistä. Syövästä on varmasti parannettu lääkkeillä. En tunne yhtään yksilöä tai tapausta, jossa yrtitti tai ravinto olisi parantanut syövän. Levität roskatiedettä. Tämä on varoitus.

 6. Päivitysilmoitus: Uskomushoitojen kieltäminen – Argumentti.fi

 7. Suurin osa lääkäreistä ei itsekään ottaisi esim. kemoterapiaa, jos olisi pitkälle edennyt syöpä. Asiaa on tutkittu lääkärien keskuudessa ja tuloksista uutisoi Plos One -lehti. Daily Mailissa siitä on uutinen, kuten myös Times:ssa. Daily Mailissa otsikoidaan:” Most doctors who were terminally ill would AVOID aggressive treatments such as chemotherapy – despite recommending it to their patients”

  Time -lehti uutisoi:

  ”Why Your Doctor Probably Has a ”Do Not Resuscitate” Order”

  Suomi on niin ylitsepursuavan tiedeuskovainen ja virallis-uskovainen maa, että täällä nyt on turha odottaakaan minkäänlaista kritiikkiä mitään lääkkeitä kohtaan. Riittää, kun todetaan ”se on tutkittu!”, niin Suomessa asia saa hyväksynnän, vaikka tutkimus olisi todellisuudessa mitä tahansa.

  Ei oteta huomioon sitä, että tieteessä voidaan saada aikaan haluttuja tuloksia, johtuen voitontavoittelusta. Tässä Suomessa ollaan niin jumalattoman sinisilmäisiä. Suomessa luottamuksen synnyttää naivisti se, että tutkiva instanssi on suuri ja tunnettu. Lisäksi on naurettavaa uskoa sillä perusteella, että kun suuri yritys valmistaa lääkkeen, niin silloin sen on oltava luotettava. Suomessa luotettavuus ansaitaan siis jonkin suuruudella. Suuret lobbaa vahvimmin; tämäkään ei vaikuta suomalaisten sinisilmäisyyteen. Ei sellaisia lobbareita ole, sanoisi suomalainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s