Virolaiset tilausansakusettajat taas liikkeellä


Virosta käsin toimivat tilausansakusettajat ovat taas aktivoituneet. Jostain syystä poliisi pystyy kyllä ratkomaan vaikeita talousrikoksia, mutta näiden tilausansapettureiden kanssa ollaan ihan kädettömiä. Maailamalla ollaan niin kyllästytty tähän toimintaa, että ihmiset ovat ryhtyneet kansalaistottelemattomuuten näisden toiminnan lopettamiseksi.

Keinot ovat yksinkertaiset. Etsitään tilausansan tekijän sähköpostiosoite tai asiakaspalvelun osoite. Aletaan lähettämään tähän osoitteeseen joka päivä erilaisia tuotteiden ominaisuuksiin ja tilaukseen liittyviä tiedusteluja. Esiinnytään mahdollisimman houkuttelevana suurostajana, mutta ikinä ei osteta mitään. Tarkoitus on varastaa huijarikauppiaan työaikaa. Kun huijari tekee jotain järjetöntä, se aika on pois huijaamiselta. Kun näitä vastahuijaksia tehdään tarpeeksi ja siten, ettei huijari erota huijaavia asiakkaista oikeista, niin hänen tulotasonsa romahtaa ja huijaus menettää merkityksen.

Nyt on liikkeellä Virolainen Vitality Clubiksi itseään tituleeraava kusettaja.  Tälläkertaa tilausansa on totetttu niin, että tilatessa tuotetta tuotteen palautusehtoja ja tilausehtoja oleva ”linkki” ei toimi. Näin ollen kuluttaja ei pysty varmistamaan, onko ilmainen 1 kk kokeilujakso todellinen.

Kun sitten tekee tilauksen esimerkiksi väärällä nimellä (vastakusetus), niin myyjä pokkana pyytää ilmoittamaan henkilötunnuksen. Tämä tarkoittaa sitä, että myyjä saa haltuunsa: Täydellinen nimen, täydellisen osoitteen, täydellisen henkilötunnuksen. Näiden tietojen avulla myyjä voi valmistaa väärennetyn passin ja käydä seuraavalla Suomen-reissullaan tyhjentämässä pankkitilisi.

Tilausehdot saa käyttöönsä vain väärällä nimellä ja keintotekoisella henkilötunnuksella.Keinotekoisen henkilötunnuksen voit luoda täällä.

Yhtiön sivuilta saa käsiinsä tilausehdot: Tilauksen kokonaishinta toimituskuluineen on 250,10 €. Asiakas sitoutuu seitsemän kuukauden määräaikaiseen tilaukseen. Palautusoikeus koskee ainoastaan myyntikuntoista ja avaamatonta tuotepakkausta, joten myyjän mainoksessa esittämä väite, että voisit kokeilla tuotetta vain postimaksun hinnalla on kusetusta.

1.Myyjän tiedot
Regimen
rek.nro:101761196
Türi tn 6a
Harjumaa 11313 Tallinn

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on fi@greencoffeefresh.com. postiosoitte: Regimen Oü, Turi 6 A, 11313 Tallinn Estonia.

Sähköpostiosoiteesta voi tiedustella ennen ”suurtilauksen tekemistä” palautusehtoja.

Firman osoite on Regimen ltd. P.O. Box 917 A.H.Tammsaare tee 116 EE-12712 TLN, johon yhteyttä ottaminen aiheuttaa eniten vaivaa myyjälle.

 

 

14 thoughts on “Virolaiset tilausansakusettajat taas liikkeellä

 1. Päivitysilmoitus: Virolaiset tilausansakusettajat taas liikkeellä — Roskatiede | Kerberos616

 2. Näyttää ihan oikealta firmalta mutta yhteystiedot ovat väärät! Ei puhelin numeroa johon voi peruutukset ilmoittaa.

   • Sain tilaamatta D3-vitamiini paketin. En todellakaan tarvitse. Enkä aio maksaa Laskua 29,90 olisi pitänyt palauttaa heti postissa,mutta paketista ei saanut selville mitä siinä on.Palautan sen postiin mahdollisimman pian..

 3. Tuli lasku .vaikka tein palautuksen postissa. on kuitti. Miten otta yhteytää,johon ilmoittaa.?

 4. Vitaelife Multicaps® HUIJARIT!

  Soitettiin, että olette meidän tilaaja. No totta, olen tilannut semmoisista Vita-????-nimeisistä joskus jotakin.

  Olin jo unohtanut koko tilauksen, kun postilaatikkoon ilmestyi paketti. Ihmettelin vielä, että maksuaika oli n. kolme päivää.

  En maksanut heti kiireiden takia, samalla, kun suoritin maksun (saaja: Regimen c/o ALEKTUM FINANS ), lähetin heille sähköpostin (puhelinnumeroa ei ollut laskussa eikä paketissa).
  Ainoa tieto oli laskussa:

  P.O .Box 917, A.H.Tammsaare tee 116 EE-12702 TLN, E-mail: fi@vitality.club
  Aloitin etsintöjä Internetissä. Lopuksi eräs toinen samanlainen yritys antoi minulle tiedot, että kai se tämä on. Soitin asiakaspalvelun numerolla ja sieltä sanottiin, että minun sähköpostia (pois sanominen) ei ole vielä ehditty käsittelemään!

  Löydetyllä kotisivulla http://vitaelife.com/multicaps/offer1/?utm_source=&inialised on kirjassa:

  Ensimmäinen lähetys tutustumishintaan 4,90€. Ilmainen toimitus. Kestotilauksen seuraavat lähetykset 2kk välein 33,80€ sis. toimituskulut. 14vrk.n peruutusoikeus. Voin lopettaa tilaamisen milloin haluan. Maksan tuotteen turvallisesti laskulla vasta sen saatuani. Tilaukseen sisältyy maksuvelvollisuus.
  Kunnes lähetin sähköpostia ja odottelin, tuli lopullinen lasku 38.89!
  Kumpi nyt – Viro tai Suomi? Mistä täytyy oikeutta noutaa?

 5. Sain itse VitaeLife nimiseltä yritykseltä pillereitä. Sanoivat puhelimessa, että olen vanha asiakas ja että saisin ilmaispakkausen. Ilmaispillerit tulivat. Aloin kuitenkin ihmettelemään outoja tilausehtoja vaikka en ollut muka ”sitoutunut mihinkään”. Peruin puhelimitse ja sanoivat, että heitä vain tuote roskiin jos et halua pitää. Katsotaan alkaako kuitenkin tulemaan lisäpillereitä/laskuja.

  • Sama pillerijuttu täällä, enkä taatusti ole näitä tilannut. Olen lähettänyt sähköpostia ja soittanut asiaksapalveluun, mutta aina samat pillerit tulevat, muka aiheeton palautus. Olisiko jo poliisiasia?

 6. En ole tilannut näitä Vitamin D3 50 ug 180 pcs x 2 ja en osio niitä maksaa joten palautan ne!

 7. En lääkärini johdosta saa syödä mitään epämääräistä myrkkyä,jota näihin pillereihin on lisätty.

 8. No nyt on tehty vielä palautus postin puolesta vaikeaksi kun pitäisi olla kuusinumeroinen numero sarja millä palautus lähtee kun ei enää nimellä onnistu ja tätä numerosarjaa ei sitten löydy mistään, et palauta siinä sitten perrrrr…

 9. Eikö tästä voi ilmoittaa vaikk iltasanomiin, että menevät tiedustelemaan, että mikä firma tämä on.

 10. Kyselin Poliisilta mitä tehdä, kun tulee purkkia ja laskuja, perintää ym. Poliisi sanoi ei kannata maksaa mitään,kun ei mitään ole tilattukaan, eikä palauttaa kannata omaan laskuun, koska Postissa tarvittaisiin tuo useampinumeroinen koodiluku, jota ei ole missään, täysin törkeä rosvoporukka Virossa on kaiken takana, ei vastaa puhelimiin, ja sähköpostikin tekaistu, jota mikään taho ei tunne. Säilyttäkää kaikki uhkaukset ja laskut myöhempää, jos jossain vaiheessa on tarvetta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s