Kimi Räikkönen mainostaa outoa CryoForia-hoitoa


huippukylmää

Huippukylmää – huippukivaa?

 

Puoli Kaupunkia nimisessä, Helsingissä ilmestyvässä ilmaisjakelulehdessä on piilomainos, jonka mainoskasvona komeilee itse Kimi Räikkönen. Sadantuhannen euron liikevaihdolla pyörivä lehti on tuskin tullut ajatelleeksi, millaisiin korvauksiin lehti voi joutua, käyttäessään Kimi Räikkösen kuvaa piilomainoksessa. Koska lehti hyötyy taloudellisesti piilomainoksesta, niin lehti myös vastaa piilomainoksen julkaisemisen seurauksista.

Juttu on tyypilliseen piilosmainostapaan täysin kritiikitön ja loppuu rahapyyntöön. Martti Gröhn kinuaa puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen kera sijoittajien rahoja.

Martti Gröhn kauppaa huippukylmää, koska Haikon kartano on hankkinut uuden CRYOCABin Ranskasta ja Martti Gröhnin laitteen toiminta Haikossa päättyy. Uskomusten mukaan huippukylmä virkistää, antaa hyvän unen, tuo helpotusta erilaisiin nivel- ja lihaskipuihin, stressioireisiin ja iho-ongelmiin.

Martti Gröhn päästää kuitenkin pedon irti itsestään, kun bussness uhkaa loppua ja lupaa  huippukylmähoitonsa tehoavan kaikkiin vaivoihin. Hän väittää, että sisäelinrasva on metabolisten sairauksien, syöpien sekä sydän-ja verisuonitautien suurin riskitekijä. Jos tämä olisi  totta, sinä tietäisit sen. Näillä sairauksilla ei voi olla mitään yhteistä suurinta riskitejijää. Syöpiä on satoja ja niillä on jokaisella eri riskitejijät eri vakavuudella. Antaistko rahasi miehelle, joka ei puhu totta?

Piilomainoksen yhteydessä julkaistu pitkä lista siitä, mihin Cryoforia-hoidot tehoavat, on varma merkki siitä, että olemme huijauksen äärellä. Kun vastakkain on uskottavuus ja rahanahneus, niin näillä rahanahneus aina voittaa, minkä synnyttää pitkän listan vaivoja, joihin hoitojen väitetään tehoavan.

Yhtiön Oy MJG Univers Ab sivuilta löytyy lisää mielenkiintoista luettavaa. Yhtiö listaa huippukylmätutkimuksia, mutta myöntää kyllä, että menetelmäerojen vuoksi tutkimuksia ei voi yhdistää heidän menetelmäänsä. Yhtiö on myös mennyt konkurssiin viime vuona

Se siitä.

 

 

One thought on “Kimi Räikkönen mainostaa outoa CryoForia-hoitoa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s