Saksalaisessa homeopaattien kokouksessa vakava myrkytys


Pervitindose

Kolmekymmentä vaihtoehtohoitajaa ja homeopaattia saivat vakavan myrkytyksen Pohjois-Saksassa kokouskeskuksessa perjantaina 4.9. Paikalle rynnisti 15 ambulanssia ja pelastushelikopteri, kun vaihtoehtohoitajat alkoivat saamaan kramppeja Handelohin pikkukaupungissa, Hampurista etelään. Sairastuneet olivat iältää 25 – 56 -vuotiaita. Jotkut näkivät harhanäkyjä ja joutuivat psykoosiin, kärsivät sydämen tykytyksestä, hengenahdistuksesta ja kivuista. Syyksi epäillään amfetamiinimyrkytystä. Poliisi on eristänyt kokoushotellin ja tutkii tapausta huumausainerikoksena.

Katso video (saksaksi)

13 thoughts on “Saksalaisessa homeopaattien kokouksessa vakava myrkytys

  1. Psykoosioireidensa joukossa värikkäitä harhaluuloja, esim. että vedellä tai sokeripastilleilla voisi hoitaa sairauksia.

    T. Editor els

  2. Miksi poistetaan kaikki asialliset kommentit, joissa tuodaan esille asian taustoja? Silti annetaan olla loukkaavat ja pilkkaavat kommentit. Onneksi näistä kaikista on tallessa kuvaruutukopiot, jotka voidaan julkaista toisessa blogissa.

  3. Voisit täsmentää kommentointiohjeitasi. Eli pilkalliset kommentit sallitaan, mikäli ne tukevat sitä tapa, millä esität asiat. Kuten tässä postauksessa on tarkoitus naureskella homeopaateille ja olettaa, että ovat itse aiheuttaneet onnettomuuden ja ansaitsevat sen.

    Jos taas joku linkittää tänne uutisia, joissa valotetaan taustoja tai spekuloidaan tapahtuneen syistä, niin kommentit poistetaan. Ei siis minkäänlaista logiikkaa. Kommentointiohjeesi eivät tuo selvyyttä tähänkään asiaan. Ja blogisi taso laskee kuin lehmän häntä.

    • Lue postaus uudestaan. Siinä vain kerrotaan, mitä on tapahtunut. Se ei sisällä mitään mielipidettä. Pilkalliset kommentit ovat jääneet, koska kaikkeen ei aina jaksa puuttua. En naureskele homeopaateille vaan olen huolissani heidän asiakkaiden puolesta. Olet itse kehittänyt omassa päässäsi ajatuksen, että tilanteessa olisi jotain naurettavaa. Kukaan ei ansaitse myrkytystä. Kommentointiohjeessa sanotaan, että älä oleta lukijoiden osaavan englantia. Jos siis haluat tuoda esiin jonkin toisen näkökulman, sinun on kirjoitettava asian ydin auki suomeksi ja liitettävä sitten siihen linkki. Mutta muista, että salaliittoteoriat ovat sukua roskatieteelle ja kun tarkoituksena on roskatieteen levittämisen torjunta, niin teoriat järjestelmällisestä vaihtoehtohoitajien vainosta lentävät romukoppaan. Odotan kaikessa rauhassa lisätietoja poliisitutkinnasta.

  4. Käsittääkseni myrkytyksen taustalla epäillään olleen jokin homeopatiameininkejä vastustava taho. Vaikken homeopatiaa tuekaan, on tuo aika iljettävä lähestymistapa kritisoida yhtään mitään. PS rakastan blogiasi! Kaikkien anttiheikkilöiden keskellä tämän lukeminen virkistää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s