Tarttuvat lastentaudit takaisin -liikkeelle suurvoitto USA:ssa ja Saksassa


Embed from Getty Images

 

Tarttuvat lastentaudit takaisin -liike on saanut USA:ssa ja Saksassa huomattavan voiton. Liike kannattaa sitä, että kaikki lapset sairastaisivat tuhkarokon, koska luonnollisella tavalla hankittu vastustuskyky on vahvempi kuin rokotteilla aikaansaatu keinotekoinen vastustuskyky. Vuonna 2000 USA julistautui tuhkarokkovapaaksi maaksi, mutta ei ole sitä enää – kiitos Tarttuvat lastentaudit takaisin -liikkeen. Viime vuonna tauti räjähti käsiin ja tästä vuodesta on tulossa uusi ennätysvuosi.

Vuonna 2014 tuhkarokkoon sairastui 23 epidemiassa 12 kertaa enemmän ihmisiä kuin vuonna 2012.

Saksassa, Berliinissä on lokakuun jälkeen on rekisteröity 574 tuhkarokkotapausta. Kun yksi 18 kuukautinen vauva kuoli tuhkarokkoon sairaalassa 18.2.2015, keskustelu rokotusten määräämiseksi pakolliseksi roihahti. Berliinin terveys- ja sosiaali- senaattori Mario Czajan mukaan lapsella ei ollut immunisaatiota tuhkarokkoa vastaan. Saksan terveysministeri Hermann Groehe sanoi: ”Joidenkin rokotteita vastustavien järjenvastainen paniikin lietsominen on edesvastuutonta. Se joka kieltää lapsensa rokottamisen ei pelkästää riskeeraa omaa lastaan vaan myös muiden”. Hyvin sanottu.

Kaksi homeopaattia on paljastunut syypäiksi Saksan Coburgin epidemiaan, jossa 30 sairastunutta on joutunut sairaalaan ja kuolemantapauksia pelätään. Homeopaatit niin Saksassa kuin meillä Suomessakin vastustavat rokotteita. Epidemia sai alkunsa The Waldorf Schoolista, joka on stainerkoulu. Vuosi sitten Sammatissa jouduttiin sulkemaan stainerkoulu tuhkarokkotartunnan takia, koska puolet koulun oppilaista oli rokottamattomia.

Suomalaislapset ovat saaneet tuhkarokkorokotuksen vuodesta 1975 lähtien. Rokotuskattavuus on ollut noin 95 %. Tämä tarkoittaa sitä, että 40 vuoden ajan rokottamattomien määrä on joka vuosi lisääntynyt ja on nyt lukumääräisesti jo huomattava. Pelkästään tästä syystä epidemian riski kasvaa koko ajan, ihan ilman Tarttuvat lastentaudit takaisin -liikettäkin.

Älä matkusta vauvan kanssa Saksaan. Rokota lapsesi.

6 thoughts on “Tarttuvat lastentaudit takaisin -liikkeelle suurvoitto USA:ssa ja Saksassa

 1. ”Kaksi homeopaattia on paljastunut syypäiksi Saksan Coburgin epidemiaa”

  Epäilemättä aika pahoja ihmisiä terveydelle ja ainakin pahentavat epidemiaa, mutta toisaalta ao. blogissa..
  http://scienceblogs.com/insolence/2015/02/20/blowing-the-antivaccine-dog-whistle-again/

  ..kommentissa nro 132 vihjataan (ei lähdettä) erääksi alkusyypääksi sota-aikaa:

  “The outbreak is being traced back to a community of refugees from Serbia as well as Bosnia and Herzogovina, where routine vaccinations were not carried out during the Yugoslavian civil war.”

  • Näinhän se yleensä ikävä kyllä menee että vastuuntunnottomat idiootit pilaa kaiken mitä muut ovat aikaansaaneet.

 2. 18 kuukauden ikäisellä lapsella ”ei ollut immunisaatiota tuhkarokkoa vastaan” – mutta ainakin Suomessa ensimmäinen MPR-rokote annetaan yleensä 12 – 18 kuukauden iässä, joten ei kai tässä tapauksessa välttämättä ollut kyse rokotevastaisuudesta?

  • Jos lapsi olisi ollut rokottamaton, olisi todennäköisesti sanottu, että lapsi oli rokottamaton. Eli lapsi oli rokotettu, mutta immunisaatiota ei ollut vielä kehittynyt joko sen takia, että rokotteesta oli niin vähän aikaa tai sen takia, että immunisaation kehittymiseen tarvitaan kaksi rokotetta.

 3. Saksankielisten lähteiden mukaan Csaja olisi tiedotustilaisuudessa sanonut, että lapsi olisi kyllä saanut muut rokotukset mutta ei tuhkarokkorokotusta.

  Alussa kuvaamasi lastentautiliikkeen perustelu ei muuten ole se, miksi steinerilaiset rokotuksia vastustavat. He nimenomaan eivät halua vastustuskykyä:

  Luennossaan Karman manifestaatiot vuonna 1910 Steiner suorasanaisesti ilmoitti, että sairauksien estäminen rokottamalla haittaa karman toteutumista. Hän käytti esimerkkinä tuhkarokkoa. Se, että henkilö sairastuu lapsena tuhkarokkoon, on seurausta edellisen elämän itsekkyydestä. Karma on ajanut sielun syntymään tilanteeseen, jossa tuhkarokko korjaa edellisen elämän virheitä ja itsepetosta. Tästä näkökulmasta ajatellen steinerilaisille on turha selittää rokotuksen tarpeellisuutta, koska uskontokunta näkee sairauden välttämättömänä.

  Mikäli sairaus häviäisi maailmasta, olisi se uhka kehittymiselle jälleensyntymien kautta, joten ei riitä, että uskontokuntaan kuuluvat jättävät itsensä rokottamatta. Myös uskontokuntaan kuulumattomien valintoihin tulee yrittää vaikuttaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s