Kristallipuolue antaisi mielummin naisten kuolla kohdunkaulansyöpään kuin rokottaisi heidät


Embed from Getty Images

 

Rokotusinfon menetettyä uskottavuutensa väärien tietojen levittämiseen ja Suomen Terveysjärjestön menetettyä uskottavuutensa Skepsiksen myöntämään huuhaa palkintoon, niin rokotevastustajat tarvitsevat tilalle jokin uuden kuvion, jolla toimittajien portista päästään julkisuuteen. Sellainen on yhdistys nimeltä Kristallipuolue – ei rp. Puolueen taustalta löytyy samaa aatetta: homeopatiaa ja funktionaalista lääketiedettä.

http://www.radiorock.fi/#!/post/54bcd3e12bdec103007d0c78 Radiorockin journalistinen vainu petti ensimmäisenä päästäessään Kristallipuolueen edustajan  MARITA HAGMANin ääneen. Kuka kehtaa olla seuraava? Kiinassa akupunktion taidot opiskellut Hagman kertoi, että rokotteesta, jonka nimeä hän ei muistanut, hyötyy vain 0,7 %. Kristallipuolueen Facebook-sivuilla sanotaan seuraavaa: ”Suomalaisista tytöistä vain n. 0,30% hyötyy HPV-rokotteesta eli 99.70% ei hyödy siitä lainkaan (luvut tarkistettu THL:lta).”  Tämä Kristallipuolue on siis sitä mieltä, että koska 99,70 % tytöistä ei hyödy rokkotteesta, niin 0,3 % saa mielummin kuolla kohdunkaulansyöpään.

Puolue näyttää olevan kaikkien huuhaa-uskomusten kannattaja. Puolueen ohjelmasta löytyy todella kummallista kamaa:

”Yksi nykypäivän vahva vaikuttaja alalla on Dr. Robert O. Young, joka verta mikroskoopin alla tutkimalla on voinut todistaa ravinnon ja elämäntyylin vaikutuksen terveyteen.” Tämä herra Young pidätettiin viime vuonna San Diegossa ja hän sai 18 syytettä törkeästä lääkärin ammatin harjoittamisesta ilman lupaa 

Click to access news_releases_20140124_young.pdf

Mies pölli jopa 50 000 $ per kroonisesti sairas potilas. Lue lisää, miten Young tappoi syöpäsairaan tehotomilla hoidoilla,

”Puolueettoman tahon on tutkittava rokotteet placebo-kontrolloituina kaksoissokkotutkimuksina” Tämä tarkottaisi esimerkiksi sitä, että plaseboryhmän, joka ei saisi poliorokotetta, olisi oltava niin suuri, että tässä placeboryhmässä saatasiin aikaiseksi riittävän monta lapsihalvausta. Näiden lapsihalvausten lukumäärää sitten verrataan rokottettuihin. Jos poliorokote osottautuu tehokkaaksi, niin lupaako Kristallipuolueen puheenjohtaja käydä pyytämässä anteeksi niiltä plaseboryhmän lapsilta, joista tuli raajarikkoja puolueen ohjelman takia?

”Asiantuntijaryhmät on korvattava kansalaisten omalla asiantuntijuudella” – tämä on uskomushoidoissa paljon käytetty keino: tieteen ja asiantuntijoiden kiistäminen

”luonnonmukaisten hoitojen puolueeton tutkimustyö” Eli reikihoitoa pitää tutkia verovaroin.

”Tukea tarvitaan myös siihen, että vähävaraisille mahdollistuisivat vaihtoehtoiset hoidot.” Reikihoitoa verovaroin köyhille.

Hometaloista: ”Olisi kohtuullista esimerkiksi jäädyttää asumiskelvottoman asunnon kaikki kulut siksi aikaa, kunnes oikeudenkäynti on ohi” Eli pankki ei saa korkoja myöntämästään lainasta?????

”Terveydenhoitokuluissa voitaisiin säästää runsaasti, mikäli oirekeskeisyydestä siirryttäisiin potilaan kokonaisvaltaiseen hoitoon ja länsimaisen lääketieteen rinnalle otettaisiin käyttöön muun muassa funktionaalisen lääketieteen oppeja, sekä huomioitaisiin kehon pH- tasapainoa (happo-emäs).”

”Tämän hetken ravitsemussuositukset pohjautuvat elintarviketeollisuuden kannattavuuden ylläpitoon.” Salaliittoteoria

”Lääkkeiden tutkiminen tulisi siirtää puolueettomille tahoille.” Sopii lääketeollisuudelle, mutta kuka maksaa?

Puolue luulee, että Pandemrix rokoteeen aiheutamat narkolepsiatapaukset olisi voitu ennaltaehkäistä puolueeettoman asiantuntijatutkimusryhmän avulla, johon kuuluisi myös homeopaatteja ja funktionaalisen lääketieteen edustajia.

”Homeopatialla on hoidettu menestyksekkäästi muun muassa rokotehaittoja”

Syöpähoidoista: ”Oikeanlaisesta sokerittomasta ravitsemuksesta ja lisäravinteista sekä tunteiden käsittelyjen ohjauksesta on ollut paljon paranemistarinoita. Näille paranemistarinoille ei anneta painoarvoa, koska ne eivät ole olleet ”virallisessa” valvonnassa.”

Tämä ei ole puolue.

 

 

10 thoughts on “Kristallipuolue antaisi mielummin naisten kuolla kohdunkaulansyöpään kuin rokottaisi heidät

 1. ”Tämä ei ole puolue.”

  Lähinnä uskonnollinen lahko jota yritetään väkisin vääntää puolueen muotoon, perustettu ilmeisestikin vastustamaan lääketiedettä ja kiljumaan huuhaa hoitojen puolesta.

  –homeopatiaa perusterveydenhuoltoon
  –On olemassa luontaisia syövän parantavia hoitomuotoja…

  Niinpä niin.

 2. Tuollaisia mielipiteitä lukiessa tulee väkisinkin miettineeksi, onko Suomen koulujärjestelmässä vielä kehitettävää. Miten ihmiset voivat 2010-luvulla uskoa, että tiede on aivan väärässä ja nimettömät ihmiset nettipalstoilla ovat oikeassa? ”Niin monta ihmistä sanoi lapsensa seonneen saatuaan rokotteen, joten minä en halua rokottaa lapsiani!”

  • ”Miten ihmiset voivat 2010-luvulla uskoa, että tiede on aivan väärässä ja nimettömät ihmiset nettipalstoilla ovat oikeassa?”

   Ovat onnistuneet aivopesemään itsensä niin hyvin etteivät tiedä enää mikä on totta ja mikä ei.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s