Parantavatko regulaattorit alhaiset entsyymitasot?


 

Mitä ovat regulaattorit?

Mitä ovat regulaattorit?

Kukaan ei tiedä mitä regulaattorit ovat, koska mainostaja ei vastaa itse esittämäänsä kysymykseen. Koska kuitenkin näitä regulaattoreita voi ostaa ja syödä niiden täytyy olla kemialliallisia aineita. Mutta miksi ostajalle ei kerrota, mitä regulaattorit kemiallisesti ovat? Olisiko kusetus liian helppo paljastaa? Google ei tunne sanaa regulaattori mainostajan esittämässä yhteydessä. Kyllä tässä silloin täytyy olla jotain mätää.

Lehdessä julkaistussa mainoksessa on kohdillaan kaikki tyyppilisen terveysjymäytyksen ainekset. Väitetään että on olemassa sairaus (jota lääketiede ei vielä tunne) kuten lisämunuaisen uupumus, Wilsonin syndrooma tai alhaiset entsyymitasot. Oireisto kattaa kaiken mahdollisen, jotta asiakaskunta olisi mahdollisimman laaja. Oikeat sairaudet eivät aiheuta massiivista monitahoista oireilua, vaikka epämääräisesti oirehtivia tautejakin on olemassa. Mutta mitä pitempi lista oireita, sitä suuremmaksi kasvaa huijatuksi tulemisen riski.

Regualaattoreita pitäisi syödä, jos on yksikin mainoksessa luetelluista oireista. Laskin että tavallisen tuntuisia vaivoija oli 19, kuten ylipaino, väsymys, atooppinen ihottuma, syylä, ohuet hiukset jne.

Potilaskertomusten käyttö lääkemainonnassa on ollut kielettyä jo ties kuinka pitkään. Eu pisti suitset myös lisäravinteille ja terveysvaikutteisille elintarvikkeille. Näitä ei saa mainostaa yksittäistapauksilla, koska sellainen mainonta on harhaanjohtavaa. Koska suurin osa ihmisistä ei ymmärrä, miksi ”parannuin syövästä syötyäni tuotetta X” -tyyppinen mainonta on harhaanjohtamista, niin ainut keino puutttua asiaan oli kieltää mainonta lainsädännöllä. Tästä voimme tehdä sen johtopäätöksen, että pääsääntöisesti yksittäistapauksella mainostava taho on todennäköisesti huijari.

Kuka on mainoksen takana? Ilmoituksesta ei käy ilmi ilmoittaja. Vai hetkinen. Vasemmassa alakulmassa on yksi sana ihan pienellä. Suurennuslasilla tutkittuna siinä lukee HARMONIA. Google johdattelee sivustolle http://www.harmonia.fi/etusivu-2012 , josta paljastuu koko joukko roskaa.

Sivustolta pääsee myös käsiksi nyt mainostettuun RegulatPro tuotteeseen. Sivustolla kerrotaan, että kyse on RegulatPro on luomutuotantoa oleva entsyymivalmiste vastustuskyvylle. Entsyymit ovat proteiineija, jotka ruuansulatusjärjestelmämme pilkkoo aminohapoiksi. Sivustolta ei käy ilmi, miten tässä tapauksessa tämä pilkkoutuminen on estetty. Sivustolta ei käy ilmi, miten aminohapot sitten voisivat olla hyväksi vastustuskyvylle. Sivustolla kerrotaan, että tuoteeen valmistuksessa käytetään aurinkoenergiaa, mutta ei kerrota, miten tämä prosessi aiheuttaa tuotteeseen sellaisen ominaisuuden, että siitä olisi hyötyä vastustuskyvylle.

Immuunijärjestelmän toimintaa, uupumusta ja väsymystä tuote hoitaa, koska se sisältää c-vitamiinia. Olisitko arvannut!

Tuoteselosteen mukaan tuote sisältää vettä*, sitruunoita*, taateleita*, viikunoita*, saksanpähkinöitä*, kookospähkinöitä*, sipulia*, soijapapuja*,kasviperäistä glyseriiniä, selleriä*, pavunituja*, artisokkaa*, acerola-uutetta (17,5 % C-vitamiinia)*, herneitä*, hirssiä*, mausteita*, kurkumaa*,sahramia* (*luonnonmukaisesti tuotettuja). Myös vesi on luonnonmukaisesti tuotettua ja koska vesi mainitaan selosteessa ensimmäisenä, sitä on tuotteessa eniten. Valmistaja ei kerro, mitä entsyymejä tuote sisältää eikä kuinka paljon. Acerola uute sisältää 17,5 % C-vitamiiinia, mutta älä hölmö luule, että tuolla tiedolla voisit päätellä mitään kuinka paljon itse tuote sisältää C-vitamiinia. Tuoteen sisältämien vaikuttavien aineiden nimiä ja määriä ei löydy mistään. Jokainen voi arvata, miksi ei löydy.

Tuotteesta esitetyt väitteet ovat minusta sellaisia, että ne ovat nykylainsäädännönmukaisesti kielettyjä. Katsotaan kauanko kestää, ennen kuin tähän puututaan.

Tuote maksaa halvimmillaan 121 euroa / litra, mutta 245 euroakin / l saa maksaa, jos haluaa.

Mainokset

11 thoughts on “Parantavatko regulaattorit alhaiset entsyymitasot?

  1. Regulat-tuotteen valmistaja yritti taannoina hakea EFSA:lta lupaa terveysväitteilleen, mutta EFSA ei myötänyt niitä, koska tuotteen tehoa ei ole osoitettu. Valmistajat olivat kuitenkin astetta nokkelampia ja vasta noin vuosi sitten alkoivat lisätä tuotteeseen C-vitamiinia, jolle EFSA on hyväksynyt terveysväitteitä koskien mm. immuunipuolustusta. Koska tuotteessa on nyt C-vitamiinia, voi valmistaja käyttää Regulatin mainonnassa C-vitamiinille hyväksyttyjä terveysväitteitä, valitettavasti.

  2. Minulle työterveyslääkäri suositteli tätä tuotetta ja kertoi sen toimivan. Parantaa mm. ruuansulatusta. En ole vielä kokeillut, koska tuote on melko kallis.

  3. joo kyllä tätä lääkärit suosittelee, nimittäin funktionaalisen ”lääketieteen” lääkärit joiden vastaanotolta saat kätevästi tätä ostettua

  4. Regulaattorit ovat ns. luontaistuotteiden saralla ehkä yksi suurimmista huijauksista. Mainosten mukaan kaikki taudit paranevat ja laihtuakin voi tämän kasvislitkun avulla. Hinta taitaa olla yli 50 euroa putelilta. Näiden käyttäjät usein haukkuvat lääketeollisuutta rahanahneeksi.

  5. Regulatin käyttäjänä myönnän, että kallista se on minun palkallani ainakin ostaa. Mutta säilyy jonkinaikaa ja nyt käytän sitä ulkoisesti korvakäytävän tulehduksen hoitoon.

    ”Uimarin korva” vaivani on vaivannut 90-luvulta asti. Alussa hain siihen aina lääketipat, mutta vaivaa ne eivät poistaneet kuin hetkeksi. Sen jälkeen olen kokeillut luontaispuoleltakin kaikkea, niiden avulla olen pärjännyt tarvitsematta käydä lääkärissä, mutta sitkeästi vaiva on edelleen. Menen kutisevien korvien kanssa varmasti hautaan. mutta se mihin Regulat auttaa korvakäytävissä, niin se poistaa nopeasti ja lempeästi tulehduksen ja vähentää hiivaista? hajua. Korvien kutina käy käsikädessä ruokavalion kanssa. Pitäisi vähentää sokeria ja vehnäjauhojen käyttöä.
    (Ja huom. huom. varoituksen sana: jos tärykalvossa on reikä, älä käytä regulatia ja käy lääkärissä, ongelmasi voi olla välikorvan tulehdus.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s