Perusta oma, uusi vaihtoehtohoito – rikastu näillä ohjeilla


homeopathy madness along the kensington high s...

Lama vaivaa monia. Jos mietit ryhtyväsi homeopaatiksi tai reikihoitajaksi, odota hetki. Ei ehkä ole viisasta sijoittaa rahoja koulutukseen ja välineisiin. Miksi et perustaisi omaa, uutta vaihtoehtohoitoa? Useimmat vaihtoehtohoidot ovat muutaamia vuosia vanhoja, jotkut kymmeniä vuosia. Aina tulee uusia ja vanhat hoidot saattaavat unohtua. Jos muut kerran tulevat kuuluisaksi ja rikkaiksi tällä tavoin, niin mikset sinäkin? Näitä ohjeita noudattaen voit perustaa täysin uuden vaihtoehtoisen hoitomuodon.

1. Mieti tarkkaan, mihin sinun uusi vaihtoehtohoitosi tehoasi.

Parhaat vaihtoehtohoidot tehoavat johonkin hyvin yleiseen vaivaan, sellaiseen, joka kuuluu jokaisen ihmisen tavalliseen elämään. Hoitosi voisi tehota vaikkapa päänsärkyyn, unettomuuteen, allergiaan, kaamosmasennukseen, lihassärkyyn, uupumukseen. Se voisi lisätä vastustuskykyä, parantaa suoliston bakteeriflooraa, ennaltaehkäistä sairauksia. Seksuaalisen suorituskyvyn parantajat ovat rahasampoja. Mitä yleisempi vaiva, sitä suurempi potentiaalinen asiakaskunta ja sitä suuremmat voitot. Olisi hyvä, jos tauti olisi krooninen tai säännöllisesti esiintyvä. Krooninenhan tarkoittaa pysyvää liiketoimintaa. Kipeä selkä on klassikko. Lue loitsusi, murra luita, pistä piikkisi tai valaise Philipsin sinisillä led-valoilla, niin potilastasi sattuu vähemmän. Kipu olisi kadonnut muutenkin, mutta nyt sinulla on uskollinen ja evankelioiva asiakas. Ihmiset uskovat vaihtoehtolääkintään, jos he kokevat, että ”tämä tehoaa minuun”. Kehittele terveysohjelma terveille. Kerro ihmisille, että voit auttaa heitä, vaikka he ovat terveitä. Se on ennaltaehkäisyä. Voit myös keksiä uuden sairauden kuten tuuliturbiinisyndrooman tai kännykkämastosäteilyn tai avaruuden taustasätelyoireyhtymän. Kehitä oma diagnostisointimenetelmä, jonka vain sinä hallitset ja täsmähoito mielikuvitustautiin. Myrkkyjen poisto kannattaa liittää mukaan kaikkiin vaihtoehtoihin, sillä meissä kaikissa ihmisissä on paljon myrkkyjä, joiden poistumista ei voi havaita, joten kaikki hoidot ovat tehokkaita. Hoitosi sopii tietysti kaikenikäisille, siis myös lapsille.

Jos olet rohkea, voit perustaa vaihtoehtohoidon syövälle. Markkinat ovat tällöin pienemmät, mutta asiakaskunta on valmis maksamaan mitä tahansa tuotteestasi.

Rokotteet ovat todella kuuma puheenaihe Suomessa. Mitä jos kehittäisit haittavaikutuksettoman HPV-rokotteen? Rokotteen tehohan paljastuu vasta 20-vuoden kuluttua, sillä kohdunkaulansyövän kehittymiseen menee niin kauan. Siinä on monta vuotta aikaa vuolla kultaa.

Ole huolellinen, sillä hoitolinjan vaihtaminen myöhemmin on vaikeaa, vaikka kyllä reikihoito on voitu muuttaa energiahoidoksi, mutta aina vaihto ei onnistu.

2. Käytä tarkkaan hyödyksesi plasebovaikutus.

Prescription placebos used in research and pra...

(Photo credit: Wikipedia)

Mitä paremmin onnistut hyödyntämään plasebovaikutuksen, sitä tyytyväisempiä sinun asiakkaasi ovat. Vaihtoehtohoitojen teho perustuu pelkästään plaseboon ja siksi se on tärkeä. Tee tuotteestasi mahtava, teatraalinen. Kun asiakkaasi tulee luoksesi, varaa aikaa vähintään tunti kuunnellakseen häntä. Kysy häneltä paljon yksityskohtaisia kysymyksiä, niin kuin homeopaatit tekevät. Käytä vaikeaselkoisia termejä ja ole holhoava. Huomioiduksi tuleminen on yksi voimakas lumevaikutuksen aiheuttaja. Ihmiset alkavat voimaan paremmin, kun sinä ponnistelet.  Kenties asiakkasi ovat niin tyytyväisiä, että alkavat suositella hoitoasi tuttavilleen. Käytä valkoista takkia ja kiinnitä messinkilaatta tuoreen liikkeesi ulkopuolelle. Jos myyt tuotetta huomaa, että punaiset tuotteet ovat monen mielestä tehokkaampia kuin mustat. Neljä pilleriä on tehokkaampi kuin kaksi. Pistos on parempi kuin pilleri. Mitä kalliimpi hoito, sitä parempi teho. Käytä laitteitta, joissa on vilkkuvia valoja tai LEDejä ja mittariasteikko ja nuppeja. Puhu energiasta. Laita todistukset kehystettyinä seinällesi. Parhaimmilaan lumevaikutus on kivun lievittämisessä. Jos menetelmälläsi on sivuvaikutuksia, sillä on myös suurempi lumevaikutus, koska potilaat aavistavat tällöin saavansa vahvaa hoitoa. Vaihtoehtohoitojen teho on viime vuosina parantunut, koska ihmisten usko niihin on lisääntynyt. Luo mielikuvaa, että hoito on suunniteltu juuri tälle potilaalle, erityishenkilölle. Muista toivottaa potilaalle, että hän parantuu muutamassa päivässä, plaseboa tämänkin. Varaudu selityksiin, jos asiat eivät paranekaan heti – tai jos mennään pahempaan suuntaan. Homeopaatit sanovat, että ärsytys ensin pahentaa tilannetta ennen paranemista. Älä koskaan myönnä, että olet epäonnistunut.

3. Ota tiede avuksesi.

Ihmiset rakastavat tiedettä. Tieteen avulla huijaushoidot erotetaan oikeista hoidoista, joten tarvitset tieteen todistusvoimaa. Vaikka ihmiset vaativatkin tieteellistä näyttöä, he eivät ymmärrä siitä mitään. Useimmat ihmiset muodostavat mielipiteensä kuunnellen eri aukkoriteettejä. Sinua epäilyttää kauppojen alennnuskortit, ei sen takia että ymmärtäisit niiden vaarat, vaan sen takia, että Petteri Järvinen on sanonut niin. Ota siis käyttöösi tieteen aukkoriteettinen sanasto, mutta älä piittaa tieteen metodeista. Metodit voivat paljastaa, että puhut hölynpölyä. Asiakkaasi eivät ole kiinnostuneita yksityiskohdista. He eivät koskaan tarkista kirjallisuusviitteitä tai referenssejä eivätkä tuhlaa aikaansa yrittääkseen ymmärtää, mitä sanot. Mutta tieteentekijät aukkoriteettina ja tieteen sanasto tekee heihin vaikutuksen.

Voit etsiä sopivia tutkimuksia PubMedistä hakusanoilla rat (rotta) ja jokin mieleisesi aine. Lähes kaikkea mahdollista on syötetty rotille, joten tiedeviittauksista tulee mukava lista. Esimerkiksi tämän tutkimuksen mukaan oregano on antigenotoksinen. Voit myös syöttää sanan petri dish (petrimalja) ja haluamasi aineen nimi. Saatat löytää aineen, joka suojaa syövältä.

Ota haltuun tieteellinen asenne, käytös ja tiedemiehen ulkonäkö. Kun olet saanut toiminnan käyntiin, pidä seminaari ja konferenssi. Vuokraa neuvotteluhuone yliopiston lääketieteen osastolta – ei koskaan kirjallisuuden tai oikeustieteen laitokselta. Maksa posterillesi paikka johonkin kansainväliseen tiedetapahtumaan ja väitä ”olevasi mukana”. Tekaise plasebokontrolloitu kaksoissokkokoe ja julkaise se kelvottomassa tiedelehdessä kuten Medical Hypotheses. Negatiiviset tulokset voit haudata, yritä uudestaan kunnes onnistut. Olet guru asiakkaittesi mielestä. Älä kuitenkaan koskaan puhu datasta, koska se vie sinut liian lähelle oikeaa tiedettä. Ja sitä sinun pitää välttää kuin ruttoa.

Käytä hyväksesi pienten otoskokojen tutkimuksia. Älä vaivaa päätäsi, jos tutkimuksesta puuttuu plasebo. Kongressiesitelmät ovat parempia kuin vertaisarvioidussa tiedelehdessä julkaistu tutkimus. Voit myös laatia lehdistötiedotteen ja pyytää toimittajat kylään. He tekevät mielellään juttuja uusista keksinnöistä ennen kuin mitään turhaa näyttöä on saatu, sillä kilpailu mehevistä jutuista on kovaa. MOT-ohjelman haastatteluista vain kieltäydyt.
Nimeä hoitosi huolella. Elektromagneettinen skannaus, laser-akupunktio, kirkasvalo ovat hyviä, mutta jo käytössä.

Interactions

Vuorovaikutukset (Photo credit: Wikipedia)

Kvanttifysikka on nousussa. Laita hoitosi nimen eteen sana kvantti. Se kuulostaa vakuuttavalta. Arvostelijoille voit sanoa, että menetelmää ei voi ymmärtää Newtonin fysiikan pohjalta. Harva tajuaa kvanttifysiikasta mitään ja tiedesanastoosi kuuluu tästä lähtien bosoni, heikko vuorovaikutus, professori Higgs ja spin. Kvanttifysiikalla voi perustella aivan mitä tahansa. On kuitenkin parempi kertoa, että et ole keksinyt tekniikkaa itse, vaan olet vain uudelleen keksinyt sen. Menetelmäsi on voinut olla käytössä jo antiikin Kreikassa tai tuhansia vuosia sitten Kiinassa. Menetelmään liittyy näin väkisin ”luonnonmukaisuus”. Akupunktionistitkaan eivät piittaa siitä, että teräsneulat otettiin ihmiskunnan käyttöön vasta muutama sata vuotta sitten, joten pienet ristiriidat eivät haittaa. Älä unohda potilaskertomuksia. Aluksi voit keksiä niitä itse. Yksittäistapauksilla ei ole tieteellistä todistusvoimaa, mutta eihän sitä kukaan tajua. Jos joku on parantunut hoidoillasi, vaikka vain plasebovaikutuksen takia, niin hän on elävä todiste hoitosi toimivuudesta.

4. Mahdollisimman vähän harmia

Ollaanpa rehellisiä. Sinun uusi, oma vaihtoehtohoitosi tuskin ikinä toimii. Tehokkaat hoidot eivät synny siten, että joku yhtäkkiä keksii valaista korviaan tai selkäänsä LEDeillä. Tuotekehitys vaatii pitkällisen kokemuksen, kokeiluja, virheiden korjauksia, täyskäännöksiä jne. Tutkimuksia pitää analysoida huolellisesti. Lopullinen menetelmä pitää vielä testata kalliilla ja aikaavievällä kliinisellä kokeella, johon liittyy monia vääriä alkuja ja virheellisiä käänteitä ennenkuin edistystä tapahtuu. Sinulla ei ole aikaa eikä rahaa eikä tietotaitoa kaikkeen tähän. Parasta mitä voit tehdä on, että varmistat aiheuttavasi mahdollisimman vähän harmia asiakkaillesi. Koska hoitosi on täysin tehoton, sillä ei ole haittavaikutuksia eikä sivuoireita. Mainio myyntiargumentti lääkkeitä vastaan.

5. Opettele alan kieli.

On välttämätöntä, että opettelet vaihtoehtohoitoihin liittyviä termejä ja sanontoja, jotta puhut samaa kieltä kuin asiakkaasi. Ei ole väliä, kuinka järkevää puheesi on. Homeopaatit kehuvat sokeripillereitään ja väittävät, että veteen jää mustijälki energiasta, akupunkturistit iskevät sinuun neuloja ja kaiken syy on Qi (氣 / 气). Kiropraktikot murskaavat luita, vaikka sinulla olisi korva kipeä ja … Toksiinit aiheuttavat kaiken pahan. Niin myös parasiitit, hapan veri, vitamiinien ja mineraalien vähyys, valitse yksi. Luonnollinen on erittäin tärkeä sana. Älä piittaa siitä, vaikka hoitosi olisi täysin luonnoton. Vitamiinipillereiden myyjät vannovat luonnollisuuden nimiin, vaikka itse tuote on pitkälle prosessoitua teollisuuskamaa. Luonnonmukaisuuden vastakohta ovat lääkkeet, joita suuria voittoja hamuava lääketeollisuus tuottaa valtavissa laitoksissa. Ne ovat luonnollisesti myrkkyjä ja tehottomia ja valmistettu vain tuottamaan huimia voittoja lääkeyhtiöille. Ruoka on parempaa kuin lääkkeet. Sinun hoitosi hoitaa sairauden syytä, ei oireita. Vältä käyttämästä sanaa vaihtoehto kuvaaman ”lääkettäsi”. Et halua olla vaihtoehto oikealle lääkärille. Et halua myöskään kilpailla heidän kanssaan. Käytä mielummin sanaa täydentävä hoito. Haluat varmasti, että busineksesi liitetään osaksi terveydenhuoltojärjestelmää. Haluat olla valinta, elämäntapavalinta nykyaikaiselle terveyspalvelujen kuluttajalle, joka voi valita sinut yksiltä markkinoilta. Saamasi kritikki kohdistuu silloin kuluttajan valinnanvapauteen, ei sinuun. Hoitosi on myös tietenkin pehmeä ja kokonaisvaltainen.

5. Omaksu uhrin osa.

Ennemmin tai myöhemmin sinulta kysytään, miksi menetelmääsi ei ole hyväksytty ja tunnustettu laajempaan käyttöön terveydenhuollossa. Vastaus on yksinkertainen: virallinen terveydenhuolto yrittää salata menetelmäsi edut. Vahva valta ei halua, että suuri yleisö saa tietää saavutuksistasi ja menestyksestäsi. Big Pharma on avain tässä. Käytä sitä pelotellaksesi asiakastasi. Korosta lääkkeiden tehottomuutta ja sivuoireita äläkä koskaan mainitse niiden menestystä. Kiistä kaikki ja laita parantuneen hygienian ja ruuan piikkiin. Missään tapauksessa et saa vahingossakaan myöntää, että rokottaminen olisi hyvä juttu. Sano että keksintöäsi ei voida patentoida ja kaupallistaa. Kukaan ei voi tehdä rahaa sillä (paitsi sinä, mutta älä sitä mene sanomaan). Jos joku kriittinen taho haluaa nähdä todisteet hoidostasi, niin tee mitä muuta tahansa kuin annat suoran vastauksen. Väitä että kyselijä ei ole liikkeellä avoimin mielin ja on todennäköisesti suuren lääketeollisuuden kätyri. Sano että potilaittesi onnistuminen on ainoa todiste, jota sinä tarvitset. Väitä että menetelmäsi ei taivu perinteiseen tieteelliseen testiin.

5. Hanki diplomi.

Kvanttihoitaja kuulostaa hyvältä, mutta diplomi kvanttihoitaja kuulostaa vielä paremmalta. Diplomin voit hankkia perustamalla ensin yhdityksen, joka jakaa niitä. Yhdistyksen tehtävänä on valvoa alan käytäntöjä, mutta ei ne mitään valvontakäytejä tee. Voit myös nimetä itsesi vierailevaksi luennoitsijaksi tai dosentiksi johonkin lakkautettuun ulkomaiseen yliopistoon.

6. Ala kouluttamaan.

The unsustainable geometric progression of a c...

pyramidimallinen lisenssijärjestelmä (Photo credit: Wikipedia)

Kun uusi, oma vaihtoehtohoitosi tekee valtavan läpimurron, tulet saamaan valtavasti haastattelu ja luentopyyntöjä. Niistä maksetaan kehnosti, jos ollenkaan. Älä siis jaa salaisuuttasi ilmaiseksi. Perusta kvanttihoitokurssi. Myyt kurssiasi kaikille kiinnostuneille. Kurssin suorittanut saa lisenssin, joka oikeutaa kouluttamaan uusia kvanttihoitajia. Sinä saat lisenssimaksun. Kun taas uudet kvanttihoitajat kouluttavat uusia kvanttihoitajia, lisenssitulot kasvavat. Oheisesta kuvasta näet lisenssimaksusi kertoimet, jos jokaiselle kursille osallistuu vain 6 henkilöä.

Kun olet tehnyt kaiken tämän, tule sen jälkeen katsomaan, mitä minä olen kirjoittanut sinusta.

Mainokset

7 thoughts on “Perusta oma, uusi vaihtoehtohoito – rikastu näillä ohjeilla

 1. Mahtavaa kirjoitusta taas kerran. Monesti saa vatsalihakset kipeänä lukea näitä tekstejäsi. Netissä olen törmännyt joskus veren kuvaamiseen. Siitä olisi hauska kuulla mielipiteesi!

  ”Kuivaveren ja elävän veren analyysit ovat verikuvausmenetelmiä, joiden avulla voidaan tutkia immuunijärjestelmän ja aineenvaihdunnan toimintaa. Analyysien avulla voidaan nähdä varhaisessa vaiheessa merkkejä esimerkiksi vitamiinien puutoksista tai havaita sisäelinten kuormitus. Kurssilla käytetään kirkaskenttäoptiikkaa (bright field microscopy). Kirkaskenttämikroskopia edustaa uudempaa teknologiaa ja tarjoaa visuaalisesti paremmat elävän veren näytteen tarkastelumahdollisuudet kuin pimeäkenttämikroskopia (dark field microscopy).
  Kuivaverinäyte otetaan sormenpäästä kahdeksana veripisarana aluslasille ja sen annetaan kuivua noin viisi minuuttia. Tämän jälkeen kuivaverinäyte kuvataan diaskannerilla ja tulkitaan verikuvakarttoja apuna käyttäen. Kuivaverimenetelmä on kehitetty 1940-luvulla ja nykyiset tietokoneisiin liitettävät diaskannerit mahdollistavat analyysin pienillä laiteinvestoinneilla.

  Kurssin hinta on 1000 € (sis. alv 24%) sisältäen koulutuksen sekä kuivaverikuvaukseen tarvittavat välineet ja laitteiston.”
  http://verikuvaajat.fi

 2. 10 päivän kurssi 1430 euron hintaan…

  Horstmann-tekniikka:
  on kehoterapiamuoto, jonka avulla lisätään lihasten ja nivelten joustavuutta. Terapian avulla saavutetaan parempi kehon asento. Horstmann-terapian avulla voi helpottaa mm hartioiden ja alaselän kipuja. Tunne-elämän tasolla voi tekniikka auttaa vanhojen kuvioiden murtamisessa ja uusien myönteisten ajatusratojen luomisessa.

  http://www.kpedu.fi/Koulutus.aspx?type=1&eid=662&id=2&p1=2
  http://www.horstmann.fi/ajankohtaista/ – ”Horstmann Jalkojen Vapautus -kurssi”
  http://horstmanntechnique.com/the-horstmann-technique/

  Mitähän tuo kehoterapia pitää sisällään?

  Pitäisikö tuollaiset ylihintaiset uskomustieteen hoitokurssit kieltää? Saako herkkäuskoisille tarjota maksua vastaan tuota hoitoa vai pitääkö katsoa asiaa posiitiivisesti – näihin hoitoihin uskovat henkilöt voivat saada avun oireisiinsa ja he eivät kuormita terveydenhuoltoa.

 3. Huomioikaa Horstmann- puoskarointikoulutuksista ilmoittavat sivut.
  Keskeki-Pohjanmaan ammattiopiston tai Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen sivut.
  Siellä sosiaali- ja terveysala.

  Yhteiskunta siis edistää puoskarointiopetusta.

  Toki nuo ovat opiskelijalle maksullisia, mutta virallisten koulutustahoen ei pitäisi koskea
  tällaiseen saastaan edes pitkällä tikulla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s