HPV – rokote: blogisota jatkuu, vuorossa Janus Putkonen


Janus Putkonen, Suomen suurin salaliittoteoreetikko, kirjoittaa HPV-rokotteesta tyttöjä pelottavan mielipiteen. Hän aloittaa viittaamalla verkkomedian aikaisempiin kirjoituksiin, jotka koskevat Gardasil rokotetta, jota käytetään USA:ssa. Älkää menkö halpaan.
Sitten on omakehun vuoro, jossa hän väittää tietäneensä jotain sikapiikin narkolepsiasta, mutta oikeasti hän oli vain lukenut rokotuksen vastaisen liikkeen salaliittoteoriasivuja, joilla tuomitaan kaikki rokotteet vaarallisiksi ja WHO:n yrityksesi ratkaista maailman väestönkasvun ongelma tappavalla ja steriloivalla rokotteella.
Jos THL ei jakaisi rokotteisiin liittyvää tietoa, niin siitähän vasta ongelmia syntyisi. Aatteleppa ite!
HPV-rokotteesta saat päättää itse, koska kansanedustajat ovat laatineet sellaisen lain, että kypsä 12-vuotias päättää itse terveydenhuollon toimenpiteistä. Asiaan ei liity mitenkään vanhempasi salaiset tiedot, mutta voit toki kysyä heidänkin mielipiteen. THL, kunta tai terveydenhoitaja ei voi poiketa tästä säännöstä.
Jos nyt jätät rokotteen ottamatta, et ehkä koskaan voi perua päätöstäsi, sillä rokote ei enää tehoa HPV-viruksen saaneeseen. Rokotteen hyödyt jäävät silloin sinun elämästäsi pois.
Januksen väite, että rokotteen haitat ovat hyötyjä suuremmat, ei perustu tieteeseen, vaan on hänen oma virheellinen mielipide. Luuletko tosiaan, että kansanedustajat myöntäisivät 2 miljoonaa euroa haitalliseen rokotteeseen? Odotettavissa olevat tuntemattomat haitat olisivat jo tulleet esiin sillä rokote on ollut käytössä jo vuosia. Rokotteen hyödyistä ovat asiantuntijat täysin varmoja, vain maallikot kuten Janus ja homeopaatit epäilevät. Rokote on testattu myös laajemmassa mittakaavassa, jossa otoskoko oli miljoona. Yhdessäkään maailman maassa HPV-rokote ei ole kielletty ja Suomi on viimeinen länsimaa, joka ottaa rokotteen käyttöön. Härskiä Janus.
Et joudu myöskään koekaniiniksi, sillä rokotteen faasi III vaihe oli vuosia sitten.
Big Pharma tarkoittaa salaliittoteoriaa, jonka mukaan suuret lääkeyhtiöt ovat lahjoneet koruptoituneet lääkärit kätyreikseen. Rikoksesta pitäisi olla jotain näyttöä, mutta nykyisin kirjoittajat eivät viitsi vaivautua. Verkkomedian rahoitusrakenteen takia Janus Putkonen joutuu munaamaan itsensä silloin tällöin, pitääkseen salaperäiset rahoittajat tyytyväisinä.
Pitkäaikaisseurannassa ei ole tullut mitään ilmi. Kohdunkaulansyöpä on vakava sairaus ja esiasteiden seuranta kuin roikkumista löysässä hirressä.
Luotatko kirjoitukseen, joka pelottelee adjuvantilla, mutta ei edes tiedä, mikä adjuvantti rokotteessa on? Sanotaan nyt selvästi että HPV – rokotteen adjuvantti ei ole sama kuin Pandemrixissä.
Diane Harper ei ole osallistunut Cervarixin kehittämiseen, sinua yritetään kusettaa. Harper myös kiistää sanoneensa sitä mitä Janus esittää. Jos haluaa lukea vastapainoa THL:N tiedoille suosittelen rokoteinfoa ja sitten korjauksia väitteisiin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s