Neurologian erikoislääkäri Nina Bjelogrlic-Laakso otti hävyttömät keinot käyttöön HPV-rokotetaistelussa


Marraskuussa Suomen kaikki 9-luokkalaiset tytöt rokotetaan. Marraskuussa saattaa käydä niin, että joku 9-luokkalainen sairastuu johonkin tautiin. Tällöin voidaan perustaa sivusto, jossa julkaistaan marraskuussa sairastuneiden suomalaisten tyttöjen kuvia. Sivusto voidaan nimetä Totuus Suomessa käytössä olevasta HPV-rokotteesta. Totta kai sivustolle laitetaan teksti: ”Seuraavilla sivuilla voit lukea henkilökohtaisia tilityksiä tytöiltä, jotka sairastuivat saatuaan Cervarix-rokotteen. Voi olla, ettei ole mitään muodollisia tieteellistä todisteita, että nämä vahingot olisivat yhteydessä rokotteeseen, mutta sinä voit päätellä itse, luettuasi tilitykset. Pidä mielessä, että on olemassa monia tuhansia tyttöjä, jotka kokevat saman tyyppisiä ”mysteerisiä sairauksia” ja terveysongelmia kaikkialla maailmassa. Mitä heillä on yhteistä? HPV-rokote.

Tällaisella uudella taktiikalla neurologian erikoislääkäri Nina Bjelogrlic-Laakso on nyt liikkeellä Suomen terveysjärjestön sivuilla.  Taktiikka perustuu siihen, että ihmisten on vaikea ymmärtää, että pelkkä ajallinen yhteys kahden asian välillä ei riitä todistamaan, että toinen on seurausta toisesta.

Neurologian erikoislääkäri Nina Bjelogrlic-Laakso kertoo sivustollaan piilottelemistaan todisteista HPV-rokotteen vaaroista. Yleensä todisteet esitetään samanaikaisesti väitteiden kanssa varsinkin, jos väitteet uhkaavat nuorten tyttöjen terveyttä. Mutta rokotevastustajilla on toinen taktiikka. Ensin esiteään väitteitä. Sitten joskus vedetään esiin kelvottomia todisteita väitteiden perustaksi. Miksi näin? Koska heille riittää, että saavat esittää perättömät väitteet julkisuudessa. Todisteista on enemmän haittaa kuin hyötyä tavotteiden saavuttamisessa.

THL:n päätös olla istumatta samaan pöytään rokotehörhöjen kanssa Ylen aamuTV:ssä on oikein. Rokotevastustajilla on käytössä nyt myös Suomessa kaikki temput. Yksi temppu on vetää hihasta jokin täysin tuntematon kiinalainen rottakoe. Asiantuntijat eivät ole tietenkään kuuleet koko kokeesta yhtään mitään, koska tutkimus ei mitenkään liity aiheeseen ja on kelvoton. Mutta soppa on valmis: Asiantuntijat eivät pysty suorassa lähetyksessä kiistämään rottakokeen tuloksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s