Ostoboikotti on purrut: J Kärkkäinen saamassa potkut Magnettimedian päätoimattajan pallilta


White nationalist leader David Duke in Saxony,...

White nationalist leader David Duke in Saxony, Germany. (Photo credit: Wikipedia)

Ostoboikottiin ryhtyneet kätkytkuoleman läheltä nähneet ovat saavuttaneet tuloksia. Sivujuonteena J Kärkkäisen juutalaiskirjoitusten oikeudenkäynnissä paljastui, että J Kärkkäinen on saamassa potkut Magneettimedian päätoimittajan paikalta. Lehteä kustantavan J Kärkkäinen Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kare Kotiranta kertoi sanomalehti Kalevan mukaan (1.10.) oikeudessa , että lehden linja vaihtuu ja sille etsitään uutta päätoimittajaa. ”Meidän on lopetettava kielteinen kirjoittelu, joka koskee kaikkea politiikasta terveydenhuoltoon.” Juha Kärkkäinen ei ole suostunut poistamaan juutalaskirjoituksia lehden verkkoversiosta. Yhtiön mukaan juttujen aiheutama kohu on vaikuttanut Kärkkäisen myymälöiden työntekijöiden työmotivaatioon negatiivisesti ja asiakkaat ovat kertoneet aikovansa vähentää myymälöissä asiointia. Kare Kotiranta kertoo kohun pienentäneen merkittävästi myös ilmoitusmyyntiä.

Kun syyttäjä sai nähdäkseen uudet talousluvut, häntä rupesi niin säälittämään, että hän pudotti alkuperäisen 90 000 euron yhteisösakon 45 000 euroon.

Saapa nähdä saavatko juutalaiset oikeutta. Kätkytkuoleman kokeneilla vanhemmilla ei ole siihen edes teoreetista mahdollisuutta.

Oikeudenkäynnissä herra Kärkkäinen julisti, että vain lukemalla David Duken kirjan alusta loppuun voi ymmärtää tämän asian oikein. David Duke oli vuosina 1974-1975 Ku Klux Klanin Grand Wizard eli johtaja.

7 thoughts on “Ostoboikotti on purrut: J Kärkkäinen saamassa potkut Magnettimedian päätoimattajan pallilta

 1. Kärkkäisen haastattelu Radio Rock -kanavalla Heikelä Korporaatio -ohjelmassa (alkaa seitsemännen minuutin kohdalta):
  http://arkisto.ruutu.fi/ajax/get_audio_file/357637

  Melkoista kiihkoilua. Radiotoimittajan kommentti: ”Jos hän on tällä tavalla puhunut käräjäoikeudessa maanantaina, niin se on aivan ydinpomminvarma että kyllä sieltä tuomio mätkähtää.”

 2. Tavaratalon edustajien puheet lehden linjan muuttamisesta ovat pelkkä epäuskottava yritys välttää yhteisösakkotuomio. Vastaavia lupauksia on nähty jo puoli vuotta sitten, mutta mikään ei ole muuttunut. Tätä tuskin muuttavat langettavat tuomiotkaan.

 3. Hei arvoisa blogisti,

  On hienoa, että otat kantaa epäkohtiin eri asioissa, mm. Magneettimedian Juha Kärkkäisen kirjoitteluista. On tärkeää nostaa esiin tällaiset asiat joissa loukataan ihmisiä tai ihmisryhmiä.

  Kritisoit aiemmin J.Kärkkäisen toimitusjohtajana toimivaa (nyt eronnutta) toimitusjohtaja Riku Ilvesluotoa. Mielestäni tämä kritisointi oli aiheetonta, koska Ilvesluoto ja koko J.Kärkkäisen henkilökunta on sanoutunut irti kaikesta Magneettimedian rasistisista kirjoituksista! Huomattavaa on, että nyt eronnut toimitusjohtaja on erikseen ilmoittanut että, kirjoitukset EIVÄT edusta hänen arvomaailmaansa, eikä hän hyväksy tällaisia juutalaisvastaisia ym. artikkeleita! Juuri tämän vuoksihan hän erosi Kärkkäisen tj:n paikalta. Arvostan Ilvesluotoa siinä, että pyysi anteeksi Magneettimedian kirjoituksia, vaikkei hänellä itsellään näihin ollut mitään osuutta!

  Mielestäni kenenkään yksittäisen ihmisen teot tai sanomiset ei aina edusta minkään yhteisön kuten juutalaisuuden, helluntalaisuuden, lestadiolaisuuden, etc. kantaa!
  Toivonkin siis, että korjaisit blogiasi siihen suuntaan, ettei esim. Ilvesluotoa tai J.Kärkkäisen henkilökuntaa liitettäisi millään tavoin Magneettimedian kirjoituksiin. Tämä olisi varmasti kaikkien parasta!

 4. Juha Kärkkäisen mukaan nyt eronneella toimitusjohtajalla oli työn aloittaessaan tieto yhtiön ja sen julkaiseman lehden linjasta. Ja senhän täytyy olla totta: Ilvesluodon tullessa toimitusjohtajaksi lehti oli jo saanut Huuhaa-palkinnon, se oli julkaissut jutut ”Maailmanmahti USA on siionistien sätkynukke”, ”Juutalainen ylivalta”, ”Siionin viisaiden pöytäkirjat” ja ”Kansainvälinen juutalainen”. Kirjoituksista oli tehty kolme tutkintapyyntöä. Vielä juuri ennen tehtävässä aloittamista Magneettimediassa julkaistiin juttu ”Juutalaisten holokaustin myytti 6 miljoonasta uhrista”.

  Ei ole mitenkään mahdollista, että Ilvesluoto olisi ollut näistä tietämätön. Jos siitä huolimatta suostuu johtotehtäviin Juha Kärkkäisen alaisuudessa, voi syyttää vain itseään, jos sitten saa itsekin kyseenalaista mainetta.

 5. Sipilä oli Fortel Components Oy:n toimitusjohtaja, mutta ei ole enää. Yrityksen nimikin on vaihtunut Volter oy:ksi. Sipilä omistaa siitä yhä 25%.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s