Suomen Terveysjärjestö ry: Rokotteet eivät hävittäneet tauteja


Vaccines research at the NVGH

Rokotetutkimus (Photo credit: Novartis AG)

Suomen Terveysjärjestö ry, entiseltä nimeltään Suomen Luontaisterveyden Liitto ry, on ryhtynyt jakamaan tietoa rokotteista. Järjestö kehtaa väittää mm. että rokotteet eivät hävittänneet tauteja:

Infektiosairaudet, kuten kurkkumätä, jäykkäkouristus, polio, hinkuyskä, tuhkarokko, influenssa, valehinkuyskä (parapertussis), tuberkuloosi ja tulirokko vähenivät jo ennen toista maailmansotaa, siis jo ennen antibiootteja ja rokotuksia. Syy tautien häviämiseen oli parantuneissa elinolosuhteissa, kuten puhdas vesi, paremmat asuinolot, parantunut viemäröinti ja ravitsevampi ruoka.

Monet näistä sairauksista leviävät sillä tavoin, ettei hygienialla ole vaikutusta asiaan. Tänäkin vuonna on länsimaissa esiintynyt tuhkarokkoepidemioita sellaisessa uskonnollisessa populaatiossa, jotka suhtautuvat kielteisesti rokotuksiin. Vastaavan tyyppisiä vastaesimerkkejä on löydettävissä helposti vaikka kuinka paljon. Vain puusilmä uskoo yhtä väitettä, jonka tueksi ei esitetä edes tietellisiä todisteita. Jos ketään ei rokoteta, kaikki sairastuvat tuhkarokkoon.

Yhdistys on myös sitä mieltä, että yksikään rokote ei ole turvallinen:

”Perustuen tutkimuksiini rokotteista sekä lääkärikoulutuksen antamaan tietoon mikrobiologiasta ja virologiasta, en voi ymmärtää, miten mikään virusta sisältävä rokote voisi olla turvallinen.”

Nämä disinformaatioita levittävät vaativat, että rokotteet olisivat 100 % turvallisia. Sellaisia rokotteita ei ole eikä tule. Rokotteet pelastavat kuitenkin kuolemalta monin verroin ihmisiä. Jos olet saanut kaikki rokotteet, olet hyvinkin saattanut pelastautua kuolemalta.

Yhdistyksen mielestä lapsille kehittyy kroonisia sairauksia rokkotteiden adjuvanteista:

”Todistusaineisto kuitenkin osoittaa, että adjuvantit, kuten alumiini ja skvaleeni, heikentävät immuunijärjestelmää. Joten samalla, kun saadaan nostettua haluttuja vasta-aineita, aiheutetaan vaurioita immuunijärjestelmälle. Erityisesti lapsilla tämä johtaa usein kroonisten sairauksien kehittymiseen.”

Väite on tietenkin ihan perätön, kun sanotaan, että lapsilla rokotteet johtaisivat USEIN kroonisten sairauksien kehittymiseen. Skvaleeni on öljyinen aine, jota on luonnostaan kasveissa ja eläimissä. Ihmissä skvaleenia syntetisoidaan maksassa ja se on kolesterolin prekursori ja se kiertelee veressä. Lukuisten PubMed artikkeleiden perusteella skvaleeni näyttää olevan tehokas ja turvallinen. Skvaleenia saa ostaa luontaistuotekaupoista.

Yhdistyksen mielestä rokotteet eivät myöskään saa aikaan laumaimmuniteettia:

”Laumaimmuniteetti kehittyy, kun määrätty määrä ihmisiä sairastaa todellisen taudin, jonka jälkeen pieni vähemmistö, joka ei ole sairastunut saa suojaa sairastuneiden kehittyneestä vastustuskyvystä. Rokotteet eivät pysty matkimaan todellista tautia ja näin ollen eivät saa aikaan laumaimmuniteettiä.”

Tämä on jo niin päätöntä, että nyt pitäisi suurinpiiretein todistaa, että ufoja ei ole olemassa. Nykyisin ei enää muisteta, millaista oli isorokon ja polion aikakaudella. Tuon ajan ihmiset nauraisivat tälle väitteelle.

Uskomatonta roskatiedettä.

Rokotteet ovat keksintö, joka on pelastanut eniten ihmisiä kuolemalta maailmassa.

Oletko koskaan ihmetellyt, miksi juuri homeopaatit vastustavat rokotteita? Homeopaateilla on rokotukset korvaava ”hoito”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s