Valkee Oy:n uusi korvavalolaite ja menetelmä tehoaa levottomuuteen, unihäiriöihin, syöpään ja fibromyalgiaan


Valkee patenttihakemus

Led-korvavalon mahdolliset vaikutuspaikat

Valkee Oy:n uusi korvavalolaite ja menetelmä vaikuttaa serotoniinin ja dopamiinin tasoihin isoissa aivoissa.

Hermoston välittäjäaineet eli neurotransmitterit ovat yhdisteitä, jotka välittävät, voimistavat, estävät tai mukauttavat hermosolun ja toisen solun välisiä sähköisiä signaaleja. Aivoissa välittäjäaineina toimivat mm. dopamiini ja serotoniini. Dopamiinin merkitys hermoston toiminnassa on monitahoinen ja osittain epäselvä. Dopamiini aiheuttaa mielihyvän kokemuksia ja osallistuu tunteiden säätelyyn. Välittäjäaineena dopamiinilla on merkitystä eri sairauksissa. Esimerkiksi tarkkaavuushäiriöissä (ADHD, ADD) otsalohkojen dopamiiniratojen toiminta on puutteellista. Parkinsonin taudissa keskushermostossa on liian vähän dopamiinivaikutusta. Serotoniini vaikuttaa mielialaan ja sen vajaus voi ilmetä alakulona, apatiana, masennuksena ja kroonisena väsymyksenä. Serotoniinin puute voi aiheuttaa myös impulsiivista ja väkivaltaista käytöstä. Koska serotoniini on pimeähormoni melatoniinin esiaste, sen puute vaikuttaa jossain määrin myös nukkumiseen.

Patenttihakemuksen mukaan Valkeen laitetta käytetään muuttamaan tai kontrolloimaan serotoniin ja dopamiinin tuotantoa, vapautumista, takaisinottoa ja metaboliaa. Laitteessa on korvaan laitettava vähintään 5 luxin led-valo, jonka spektriä voi mukauttaa valoherkkien opsinien mukaisiksi. Laite saattaa tehota levottomuuteen, masennukseen, hourailuun, Alzheimerin tautiin, ADHD:hen, lapsettomuuteen, migreeniin, kaamosmasennukseen, syöpään, liikalihavuuteen, vuorokausirytmin unihäiriöihin, jet laggiin, vuorotyön aiheuttamiin häiriöihin, Parkkinsonin tautiin, suupolte oireyhtymään, fibromyalgiaan, levottomat jalat syndroomaan, sosiaalisten tilanteiden pelkoon, verenpainetautiin, kognitiiviseen heikkouteen, päänsärkyyn, yleiseen ahdistenuisuushäiriöön, krooniseen kipuun ja alentuneeseen kognitiiviseen suorituskykyyn.

Lähteet:
Wikipedia.
Valkee Oy:n patenttihakemus numero 20130138182

6 thoughts on “Valkee Oy:n uusi korvavalolaite ja menetelmä tehoaa levottomuuteen, unihäiriöihin, syöpään ja fibromyalgiaan

 1. Hämmästyttävää, ei muuta voi sanoa. Entäpä diabetes, kaljuus, kuurous, sokeus, sydän- ja verisuonitaudit, peräpukamat, skitsofrenia ja flunssa? Luulisi, että nekin paranevat korvavalolla varsin helposti.

 2. Jaa-a. Sydän- ja verisuonitaudit ja skitsofrenia ehkä, koska niitä kontrolloivat osittain samat välittäjäaineet kuin Valkeen patenttihakemuksen listaamia tauteja, mutta ei varmaan peräpukamat ja flunssa laitteella parane.

  Jos/kun laite oikeasti vaikuttaa välittäjäaineisiin (tuskin firma on huvikseen tuhlannut tonneja hakemukseen) niin tämä saattaa olla todella kova juttu.

 3. Jaa-a. Tulkoon valkeus ja valkee tuli…
  Parantaakohan se myös vasenkätisyyden ja homouden? Entä luulotautisuuden, hyväuskoisuuden ja loputtoman tyhmyyden?
  Se se ois kova juttu se.

 4. Päivitysilmoitus: Mr. Ahopelto’s miraculous cancer treatments | gloom

 5. Päivitysilmoitus: Mr. Ahopelto’s miraculous cancer treatments | gloom

 6. Päivitysilmoitus: Valkee: Englantilainen laatulehti tyrmää Valkee oy:n korvavalon – 0 tähteä | Roskatiede

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s