Riku Ilvesluoto on natsiepäilty Juha Kärkkäisen vanginvartija


Riku Ilvesluto

toimitusjohtaja Riku Ilvesluoto

Natsirikollisia jahtaavan Simon Wiesenthal keskuksen listoille joutunut Juha Kärkkäinen rekrytoi viime keväänä keskitysleirinsä ylimmäiseksi vanginvartijaksi Riku Ilvesluodon. Kärkkäinen myy kalliilla hinnalla huonolaatuisia tavaroita, joilla ei ole palautusoikeutta.

Riku Ilvesluoto on kunnostautunut kuluttajien juksaamisessa hienolla tavalla. Kuningaskuluttaja kertoi kuinka Riku Ilvesluodon Suomen markkinointiturva myi olematonta turvaa ihmisille puhelinmyyjiä vastaan puhelinmyyjien avulla. Ihmiset saivat halutessaan maksaa 19,90 euroa palvelusta, joka normaalisti on ilmaista. Netin keskustelupalstalla kerrotaan, että maksu meni perintätoimistoon, vaikka palvelua ei tilannut. Soittokielto.fi palvelu ei ota enää uusia asiakkaita. Ilmoitin kuitenkin J. Kärkkäisen sellaisten yritysten listalle, jonka suoramyynti olisi kiellettävä. Oikeustieteen kandidaatti Riku Ilvesluoto ei tuntenut lakia henkilötietojen käsittelystä ja niin Tietosuojavaltuutetun puututtua asiaan, Riku jouitui lopettamaan hyvän bisneksen.

Riku Ilvesluoto nimesi oman lakifirmansa LAKIPEDIA oy:ksi. Siinä ei ole mitään pahaa, että kun pedofiilit etsivät lakiapua, yritys on helppo löytää.

Arpajaisrikoksesta syytettyjen fiksuhuuto miesten Jussi Mäntylän ja Tuomo Siuruan kaveruus oli plussaa.

Magneettimedian tuleviin aihepiireihin Riku on varautunut varaamalla internetistä valmiiksi hyviä aiheeseen sopivia osoitteita kuten vaimo.com,  alusasut.com. suomipedia.com ja terveyspedia.com.

Moni on ihmetellyt toimitusjohtaja Riku Ilvesluodon ja yhtiön 100 % omistaman (9 % osakkeista on muodollisesti vaimon nimissä) Juha Kärkkäisen ristiriitaisia lausuntoja juutalaiskysymyksessä. Siinä missä Juha lehdessään kertoo, että juutalaisrabit raiskaavat lapsia, niin Riku kiirehtii irtisanoutumaan lausunnosta. Kun tuntee keskitysleirin toimintatavat, eivät lausunnot olekaan niin ristiriitaisia. Ylipäällikkö Juhan tehtävänä on julistaa keskitysleirin olemassaolon tukevaa filosofiaa. Keskitysleirien vartijan tehtävänä on pitää asiakkaat rauhallisina ja johdatella portista sisään. Oletteko muuten huomanneet Kärkkäisen tavaratalojen sisäänkäynnin päällä tekstin ”Arbeit macht frei”?

 

Update 7.10.2013 Ilvesluoto erosi.

10 thoughts on “Riku Ilvesluoto on natsiepäilty Juha Kärkkäisen vanginvartija

  1. Paljon Roskatieteen blogin juttuja lukeneena tämä blogaus oli hyvin hämmentävä. Kirjoitustyyli oli vimmainen ja vihainen aikaisempiin kirjoituksiin verrattuna. En tiedä voinko pitää tätä blogia kovin hyvänä vinkkinä muille tai perustelun lähteenä koska kirjoittajana toimii ”Kristen Bell”-kaksoisolento ”Tiina”. Olen hivenen pettynyt blogisi suuntaan, aiemmin löytyi hyvin perusteltuja juttuja.

  2. Samaa mieltä – olen asioinut Kärkkäisellä eikä moitittavaa tuotteessa tai sen hinnassa ole ollut. Väite ylihinnoitellusta huonolaatuisesta tavarasta.

    Ja kuinka vähän tällä artikkelilla on tekemistä väärin käytetyn tieteen kanssa.

    • Lopetin käynnit Kärkkäisellä koska en halua leimautua natsiksi, rokotteiden vastaiseksi, lestadiolaiseksi. En myöskään hyväksy luontaistuotteiden laitonta piilomainontaa enkä halua tehdä kauppaa rikoksista tuomitun kanssa. Nämä jutkujen kiusaaminen johtaa siihen, että myös Kärkkäisellä asioivia tavallisia ihmisiä aletaan katsomaan kieroon.

  3. Kiitos, taidankin lukea Raevaaran blogit jatkossa Suomen Kuvalehdestä, niin ei tarvitse eksyä tällaiseen asiattomuuksiin menevää räkytykseen. Jos lestadiolaisetkin tähän vedetään, niin kohta varmaan Päivi Räsänenkin..

  4. Ottaakaa äkkiä tällainen Rikua herjaava juttu pois, kun vielä ehditte ilman suurempia seuraamuksia…

  5. Ohoh! Nyt tässä uhataan blogin pitäjää jo pahoinpitelyllä tai jopa murhalla. Poista uhkausviesti, ennen kuin teen ilmoituksen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s