Valkee Oy:n korvavalo parantaa nyt jopa syövän!


Aurinko

Auringon rytmi on tärkeä tekijä suojautuessamme syöpiä vastaan


Kautta yhtiön historian Valkee Oy on rikkonut Suomen lakia markkinoimalla korvatuikkuaan muuhun kuin mihin käyttötarkoituukseen laitteelle on myönnetty lupa.

Uudessa Valkee Oy blogissa yhtiön entinen toimitusjohtaja ja nykyinen tieteellinen johtaja Juuso Nissilä väittää, että korvavalolla voisi parantaa syövänkin.

Keinovalaistuissa ympäristöissä pahoinvointi ja väsymys helposti lisääntyvät luonnollisen ja tarkan valosignaalin puuttuessa. Seuraukset voivat olla vakavia. Tiedetään, että vuorotyöntekijöiden häiriintynyt vuorokausirytmi, joka näkyy muun muassa melatoniinierityksen häiriöinä, altistaa lukuisille syöville. Vuorokausi- ja unirytmihäiriöiden tiedetään haastavan laaja-alaisesti koko aineenvaihdunnan säätelyn: verensokerin säätely häiriintyy, rasva-arvot huononevat, verenpaine kohoaa, ylipaino uhkaa ja mieliala vaihtelee.

Juuso Nissinen 18.6.2013 Valkee Oy:n markkinointiblogissa.

Eli siis korvavalolla voidaan muuttaa valorytmi luonnolliseksi, jolloin ihminen ei enää altistu syöville. Myös veren sokerin säätely muuttuu normaaliksi, häiriöttömäksi, rasva-arvot paranevat, verenpaine laskee ja ihminen laihtuu ja hänen mieliansa ei enää vaihtele. Onpa vempain!

Valkee Oy:n Saksan huippurekrytointi Melanie Rüger, Ph.D. paljastaa puolestaan blogissaan vahingossa kiusallisen asian Valkeen kannalta: sauvoja, tappeja ja sirkadiaanisia reseptoreja on vain silmässä. Kun aivoissa ei ole reseptoreita valoa varten, niin Valkee Oy:n korvatuikku ei voi teoriassakaan toimia. Kaikki biokemistit tietävät, että valolla on tahatonta vaikutusta moniin proteiineihin. Siksi ”valovasteellisia” proteiineja on kaikkialla, mutta reseptoreita on vain siellä, missä niitä tarvitaan.

Mutta miten kuu vaikuttaa asiaan? Sveitsiläiset tutkijat ovat havainneet, että ihmisillä on vaikeampi nukkua kunnolliset yöunet täysikuun aikaan. Tutkimuksen mukaan tämä pätee myös silloin, kun kuuta ei edes näe. Toisin sanoen ihmisen uni-valverytmiin vaikuttaa muutkin tekijät kuin Juuso Nissilän aurinko ja valo, mutta jostain syystä tämä tiedemies vaikenee asiasta. BBC kertoo asiasta.

2 thoughts on “Valkee Oy:n korvavalo parantaa nyt jopa syövän!

  1. ”Kun aivoissa ei ole reseptoreita valoa varten, niin Valkee Oy:n korvatuikku ei voi teoriassakaan toimia.”

    Jotkut valon aallonpituudet vaikuttaa kemiallisesti solun energiantuotantoon (sytokromioksidaasi) ilman mitään reseptoreja, eli kyllä se nyt voi ”teoriassa” toimia.

    http://www.gwern.net/docs/nootropics/2013-rojas.pdf Neurological and psychological applications of transcranial lasers and LEDs (Rojas, Gonzalez-Lima)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s