Satu Amisheista, autismista ja rokotteista


Tuhkarokko on yksi suurimmista lasten kuolemaan johtavista syistä maailmassa. Vuonna 2010 tuhkarokkoon kuoli 15 ihmistä joka tunti. Kehittyneissä maissa tuhkarokkokuolleisuus on noin 1 lapsi jokaista 1000 tartunnan saanutta kohden. Tuhkarokon ehkä kammottavin jälkitauti on subakuutti sklerosoiva panenkefaliitti (SSPE), hitaasti aivot tuhoava, lopulta yleensä kuolemaan johtava tauti. Ennen rokotusten aloittamista 60-70 luvuilla Suomessa tuhkarokkoon sairastui 20 000 ihmistä vuosittain. Suomi hävitti MPR-taudit ensimmäisenä maana maailmassa vuonna 1996. Vuonna 2007 rokotuskattavuus oli Suomessa 97.3 %. Rokottamattomatkin ovat suojassa, kun rokotuskattavuus on yli 95 %.

Jos jätät lapsesi rokottamatta, hän kuolee tuhkarokkoon 100 % todennäköisemmin kuin sairastuu autismiin. Rokotteet eivät nimittäin aiheuta autismia. Lapsesi tuskin kuolee heti, jos ette matkustele ulkomailla. Mutta lapsesi voi kuolla hyvinkin tuhkarokkoon myöhemmällä iällä. Oletko valmis kantamaan vastuun lapsesi kuolemasta?

Olet saattanut kuulla juttuja, että rokotteet aiheuttavat autismia. Nämä kuolemankauppiaat eivät ole kiinnostuneita sinun lapsesi hyvinvoinnista vaan rahasta, sinun rahoistasi, jotka he mielellään haluavat viedä. Otetaan esimerkki: brittiläinen lääkäri Andrew Wakefield ensin patentoi uuden rokkotteen, sitten hän väärensi tieteellisen tutkimuksen, jonka mukaan MPR-kolmoisrokote on yhteydessä autismiin. Lehdistötilaisuudessa hän suositteli, että lapset rokotettaisiin yksittäisillä rokotteilla. Häntä ei kiinnostanut lasten hyvinvointi vaan raha. Pian hän muutti amerikkaan ja rupesi vuolemaan kultaa autistisilla lapsilla, jotka luulivat olevansa parhaassa mahdollisessa hoidossa.

Sama motiivi, raha, on kaikkien muidenkin rokotustenvastaisen liikkeen kärkinimien takana. Myös rokotusinfo.fi motiivina on viedä hyväuskoisten rahat. Tyyppillinen tapa on sama kuin Minttu Vettenterällä: luodaan liikuttava kehyskertomus ja aletaan myydä kirjoja ja luentoja.

Thomas Corriher keksi kirjottaa, että USA:ssa elävällä Amish-lahkolla ei ole autsismia, koska he kieltäytyvät rokotteesta ja syövät luomuruokaa. Kuulostaa uskottavalta, mutta on täyttä roskatiedettä. Hänen motiivinsa valehdella on raha, sillä hän on Naturally Good Magazinen päätoimittaja ja omistaja. Molemmat väitteet, Amisheilla ei oleEnglish: Amish man

autismia ja että he kieltäytyisivät rokotteista ovat paikkansapitämättömiä väitteitä. Tässä tutkimuksessa kerrotaan, että Amishien keskuudessa esiintyy autismia taajuudella 1 / 127.

Kauppaketju Kärkkäinen keksi kääntää Thomas Corriherin vuonna 2010 kirjoittaman soopan Magneettimediassa Kauppiaan motiivi on raha. Hän haluaa sinun uskovan, että tämä rehellinen kauppias paljastaa suuria juonia joista valtamedia vaikenee. Sinä kiität ja kumarrat ja viet rahasi Kärkkäiselle.

Näitä ihmisiä ei kiinnosta, millä todennäköisyydellä lapsesi kuolee tuhkarokkoon. Heitä kiinnostaa vain rahasi. Vain tyhmä asioi Kärkkäisellä.

7 thoughts on “Satu Amisheista, autismista ja rokotteista

  1. Olisi kiintoisaa lukea myös ”vaihtoehtoajattelijoiden ” kuten Antti Heikkilän taloudellisista sidonnaisuuksista. Hän kun tuntuu esiintyvän puolueettomana ja pyyteettömänä asiantuntijana ja tavallisen ihmisen esitaistelijana korruptoitunutta ja sidonnaisuuksiin sotkeutunutta lääkäri- ja tutkijakuntaa vastaan.

  2. Olisi kiintoisaa lukea GSK:lle tuomituista sakoista 3 000 000 000 dollaria, kuolemantuottamuksista, valheista ja lääkärien lahjonnasta. GSK:han ei kiistä asiaa. Pörssikurssit lähti kylä nousuun heti uutisen jälkeen ja rahathan maksettiin kassasta heti. Taitaa olla kaapissa vielä isonpia juttuja piilossa, jonka sisäpiiriläiset uskovat nyt jäävän piilon kun oikeustaistelu keskeytyi.

  3. Voi Tiina luuletko että monikansalliset lääkeyhtiöt toimivat pyyteettömästi! Heidän suurin moottorinsa on raha ja osakkeiden omistajat. Tästä alkaa olla niin paljon kuluttaja kokemuksia ympärimaailmaa. Eikö ole erikoista että THL asiantuntijat jotka päättivät tilata pandemix rokotetta pilvin pimein ovat itse myös samaisen osakkeen omistajia. Tiede ei ole Jumala jota kuuluu sokeasti palvoa ja uskoa. Niin kauan kuin vapaata, ilman rokotteita valmistavan lääkeyhtiön rahoittamaa tutkimusta ei päästetä julkisuuteen, niin kauan tiedämme vain puolet totuudesta. Vuonna 2011 Suomen kuvalehti haatatteli THL.n asian tuntijaa. Toimittaja kysyin haastattelun lopuksi miksi 11 ihmistä sairastui tuhkarokkoon vaikka he olivat rokotettuja. Asiantuntija arveli että näin voi käydä jos oleskelee pitkään jossakin paikassa jossa on paljon muita ihmisiä….

    • Kiitos palautteesta. Minulle on tuttu niin sanottu ”Big Pharma” -salaliittoteoria. En saa kirjoituksestasi selvää, minkä yhtiön osakkeita THL:n asiantuntijat omistavat. Omistavatko kaikki asiantuntijat saman yhtiön osakkeita? On totta, että jotkut eivät usko tieteeseen, vaan puoskareihin ja vääriin saarnamiehiin. Heitä emme voi auttaa. Olisi mukava tietää, kuka ei päästä vapaata tutkimusta julkisuuteen ja mitä tutkimusta ei päästä lukemaan? En ymmärrä, mitä yrität kertoa tuhkarokkoesimerkillä.

  4. Kirjoituksessasi on virhe, esiintyvyys on 1:271 eikä 1:127:
    ”Preliminary data have identified the presence of ASD in the Amish community at a rate of approximately 1 in 271 children using standard ASD screening”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s