Rokotusten vastainen liike jymäytti Kärkkäistä uskomaan, että rokottamattomat lapset ovat terveempiä kuin rokotetut


The Finnish marketing Kärkkäinen Ltd's Sikapäi...

The Finnish marketing Kärkkäinen Ltd’s Sikapäivät-event (2008). (Photo credit: Wikipedia)

Kauppaketju Kärkkäisen ilmaisjakelulehti Magneettimedia hurahti rokotusten vastaisen liikkeen temppuun. Lehti julkaisi vahingossa jutun, jonka mukaan rokottamattomat lapset ovat terveempiä

Juttu näyttää kauniilta ja tieteelliseltä komeine piirroksineen. Mainitut prosenttiluvut eri sairauksille perustuvat rokotuksen vastaisten ihmisten nettikyselyyn, ei siis tieteeseen. Rokotusten vastaisilla sivustolla on myös samanlainen kysely rokotetuille. Kun näitä kahta samalla tavalla tehtyä kyselyä verrattiin toisiinsa, paljastui ikävä totuuus: rokottomattomat ja rokotetut olivat yhtä terveitä, paitsi että rokottamattomat sairastuivat vakaviin tauteihin selvästi rokotettuja useammin. Tätä luonnollista ja selvää tulosta ei voitu julkaista. Siksi nettikyselyn tuloksia keksittiin verrata oikeaan saksalaiseen tieteelliseen tutkimukseen lasten sairauksien yleisyydestä ja saatiin kivoja tuloksia. Niin kivoja ettei niitä usko kukaan paitsi rokotususkovaiset ja Magneettimedian päätoimittajaksi paljastunut Juha Kärkkäinen.

Juha Kärkkäisen luulisi olevan niin viisas mies, että havaitsee heti, mikä on jymäytyksen juju. Kun aineistot kerätään tällä tavoin aivan toisistaan poikkeavasti, niin eihän niitä lukuja silloin voi verrata keskenään. Nettikyselyn huuhaa uskovaiset eivät kerro laspiensa sairauksista, koska tukevat rokotusten vastaista liikettä.

Ehkä syy Juha Kärkkäisen yllättävään tyhmyyteen löytyy ilmaisjakelulehteä tarkemmin tutkimalla. Samalla sivulla millä juttu julkaistiin, Juha Kärkkäinen pisti myyntiin rokotusten vaarallisuudesta kertovan kirjan 10 € hintaan. Jos minä olisin velkasaneerauksessa olevan Kärkkäisen velkoja, olisin huolestunut tilanteesta monella tavalla. Voi olla että Kärkkäinen saa kynittyä 10 € muutamalta hölmöltä, mutta samalla menettää valtavia summia, kun äidit laittavat kaupan boikottiin. Järkevät äidit, jotka rokottavat lapsensa ovat kyllästyneet tähän valheelliseen rokotepelotteluun siksi, että rokottamattomat lapset muodostavat vakavan uhan. Rokotus ei nimittäin anna täyttä 100 % suojaa ja siksi rokottamattomat lapset ovat terveysuhka. Siksi ihan oikeasti, Kärkkäinen on joutumassa ostoboikottiin. Eikä se ole ensimmäinen kerta.

SAK julisti Kärkkäisen ostoboikottiin kun paljastui, että kauppa oli jättänyt yleiskorotukset tekemättä ja irtisanoi laittomasti ensimmäisen luottamusmiehen. PAMille maksettu korvaus on julistettu salaiseksi.

Monet ovat sitä mieltä, että Juha Kärkkäisen moraali on erittäin arveluttavalla pohjalla. Viime viikolla hän julkaisi jutun, joka suututti toiseen uskontokuntaan kuuluvat eli juutalaiset niin, että poliisille tehtiin asiasta tutkintapyyntö. Vähemmistöjä on potkittu päähän aikaisemminkin, 30 päiväsakon verran mustalaisnaisen syrjinnästä. Keväällä Juha Kärkkäinen yritti periä kaikki yrityksensä vartointikulut kiinnijääneiltä näpistelijöiltä, vaikka korkein oikeus on todennut menettelyn olevan lain vastaista. Vuosi sitten Juha Kärkkäinen sai 4 kk ehdollista vankeutta. Hän painosti toista ihmistä ilmottautumaan törkeän ylinopeuden ajajaksi, mutta poliisi selvitti oikean kuskin. Oululaiset muistavat myös ne sakot, joita Juha ei halunnut maksaa. Yhteiskunnan piti turvautua ulosottomieheen ja takavarikkoon ennen kuin mies saatiin uskomaan, että lait koskevat myös häntä. Nyt hän maksaa sakkoja 100 euroa kuukaudessa 32 vuoden ajan.

Ostaisitko tältä mieheltä jotain?

10 thoughts on “Rokotusten vastainen liike jymäytti Kärkkäistä uskomaan, että rokottamattomat lapset ovat terveempiä kuin rokotetut

 1. Hahaha… kukahan älypää tämmöset sivut on pystyy laittanu… kunnon magneettimedian haukkumista… kyllä mä ainaki terveempänä oon pysyny ku en ole rokotteita ottanu…. ja ihan on kuule käytännön oma kohtanen kokemuski sen jo todistanu.. paljo terveempänä pysyy mitä kauemmaks lääkkeistä menee… ja tätä sanaa minä levitän niin monelle kuin voin… nii että tekisit sivun ylläpitäjä kaikille palveluksen ja poistaisit nämä sivut..

  • Mistä voit tietää olevasi terveempi ilman rokotetta, kun sinulla ei ole vertailukohtaa? Yksittäisen ihmisen kokemuksilla voidaan todistaa mitä vain ja niinhän tehdäänkin kun myydään vaikkapa tehottomia laihdutusvalmisteita. Lääkkeiden ja rokkotteiden vastustaja osaavat vain huudella metsään, mutta missä on näyttö?

 2. Noh mitenkäs kävikään sikainfluenssa rokotteenkin kanssa kyllä ne oli ne rokotetut jotka sairastuivat narkolepsiaan….

  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos suositti 24. elokuuta 2010 rokotusohjelman keskeyttämistä Suomessa varotoimenpiteenä, kun saatiin viitteitä rokotteen yhteydestä narkolepsiaan. Jälkeenpäin kuitenkin sekä THL että Euroopan lääkevirasto totesivat rokotusohjelman hyötyjen olleen huomattavasti haittoja suurempia. Helmikuuhun 2010 mennessä tautiin oli Suomessa kuollut luokkaa 50 ihmistä. Kyllä ne oli ne rokottomattomat, jotka kuolivat….

 3. Ja luultavasti ne kuolleet ovat olleet vanhuksia tai muten jo valmiiksi sairaita, ne 50 olisi luultavasti kuolleet vaikka olisivat rokotteen saaneetkin…. jo pelkkään kausi influenssaankin kuolee noin 1000 ihmistä vuosittain niin että ei tuo sikainfluenssa kovin suuri uhka ole ollut alkujaankaan.. että kyllä ne haitat on ollut niitä hyötyjä suurempia. THLhan kertoo mitä ihmiset haluavat kuulla. luuletko että se on ollut taas niitä lääkefirmojen temppuja jolla saadaan rokotteita myytyä…

 4. 🙂 Toi luuletko ei muuten kuulunut tonne viimeiseen lauseeseen… puhelimella ku o vää hankala kirjotella..

 5. THL sai sikainfluenssayhtiöltä rahoitusta ja keinotteli Suomen ostamaan sikainfluenssarokotukset juuri samaiselta yhtiöltä eikä miltään muulta yhtiöltä vaikka yhtiö ei voinut toimittaa kaikkia rokotteita ajoissa.

  Sikainfluenssaan kuoli n.50 joista jokaisella oli ennestään jokin perussairaus. Kausi-influenssaan kuolee joka vuosi n.500-1000 ihmistä joten sikainfluenssa tappoi pidemmässä ajassa huomattavasti vähemmän ihmisiä kuin meitä joka vuosi vaivaava kausi-influenssa.

  Tutkimusten mukaan sikainfluenssa oli rakennettu laboratoriossa, se oli tehty usean eri eläimen proteiinista eikä vaikuttanut asiantuntijoiden mukaan loogiselta ja viruksen rakenne antoi viitteitä että se oli ihmisen itse tekemä.

  Pandemiahälytyksen antaneen WHO:n asiantuntijat saivat myöskin palkkioita sikainfluenssayrityksiltä jotta paniikkia aiheuttanut hälytys annettaisiin.

  Sikainfluenssapelottelun varjolla lääkeyhtiöt saivat kokeilla testaamatonta, uuden sukupolven rokotetta ihmisiin ilman että sen testaamiseen olisi tarvinnut käyttää enää rahaa tai aikaa, ihmisuhrien kustannuksella.

  WHO:sta ja THL:stä riippumattomien lääkäreiden kanta asiaan oli että sikainfluenssa on erittäin harmiton ja sen aiheuttama kuolleisuus on normaalia kausi-influenssaakin pienempi, samoin että rokote on itse influenssaa vaarallisempi (sisältää mm. elohopeaa joka on ongelmajäte eikä poistu kehosta ja aiheuttaa pysyviäkin terveyshaittoja). Rokotteen aiheuttamat terveyshaitat selviävät vasta vuosien päästä. Useat suomalaiset halvaantuivat sikainfluenssarokotteen ottamisesta.

  Kuka ottaa vastuun tästä huijauksesta johon tuhlattiin miljardeja euroja veronmaksajien rahoja ja jossa kuoli ihmisiä? Kuka asiasta päättänyt saa kuolemantuottamuksesta tuomion? Ei luultavasti kukaan sillä asiasta päätti sen verran korkean tason henkilöt joita ei koske lait.

  WHO ja THL menettivät tapauksen vuoksi täysin luottamuksensa, välillä hälytyksiä ja kommentteja annetaan vain sen takia että joku yksityinen yhtiö tekee sillä voittoa, ei sen takia että siitä olisi oikeasti kenellekään vaaraa.

  Uskomatonta että tästä ei aloitettu poliisitutkintaa ja ketään ei pistetty tuomiolle!

 6. Niin itseasiassa tämähän on totta THL:nkin mukaan Rokottamattomat on terveempiä narkolepsian suhteen ja siten varmaan myös muiden autoimmuunitautien suhteen. Ja pian saada saama tulos aikuisten osalta.

 7. Eipä tarvitse muuta kuin muistella SIKAINFULENSA ROKOTETTA ja mitä KAIKKEA PASKAA se AIHEUTTI!!! Lapset ja nuoret kärsivät koko loppuiän niistä haitoista!

  Ai joo ja lukekaas TEHYn viimeisimmästä lehdestä artikkeli, jossa eräs hoitaja kertoo terveytensä menettämisestä kyseisen rokotteen vuoksi!! Että se niistä ROKOTTEIDEN TURVALLISUUDESTA!
  Samainen ammattiliiton lehti myös kertoi lasten pneumokokki rokotteesta taanoin. Kyseisen rokotteen pitäisi estää mm. keuhkokuumeita, korvatulehduksia, jne…
  Mutta reaktio onkin päinvastoin eli, jos kyseisen rokotteen ottaa niin tuon bakteerin aiheuttama tauti iskee päälle moninkertaisena. Toisin kuin niillä jotka ei ole sitä ottanut. HUOM!!! Tämä rokotehan on nykyään neuvolan lasten rokoteohjelmassa.

  Tämä oli siis vain yksi esimerkki ja en jaksa muista jauhaa, koska ihan maalaisjärkikin jo tuon kertoo!!!

  ROKOTTEET EIVÄT TODELLAKAAN OLE TURVALLISIA!!!!

 8. Päivitysilmoitus: Rokotevastustaja Linda Karlström on saanut mellastaa aivan liian pitkään, aivan liian rauhassa | Roskatiede

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s