Inkivääri ei tietenkään tapa syöpäsoluja syöpälääkkeitä tehokkaammin, hyvä kauppaketju Kärkkäinen


English: Ginger (Zingiber officinale) growing ...

Inkivääri (Zingiber officinale) kasvatettuna ruukussa. (Photo credit: Wikipedia)

Kun jotain luontaistuotetta markkinoidaan sillä, että jo tuhansia vuosia sitten tiedettiin tuotteen hyvät ominaisuudet Kiinassa tai Aasiassa, niin voi olla 100 % varma, että kyse on ”rahat pois hölmöiltä” -tyyppinen kusetus. Magneettimedian mielestä inkivääri on tällä kertaa se ihmejuuri, joka tappaa syöpäsoluja syöpälääkkeitä tehokkaammin.

Lääkkeiden teho mitataan ihmisille tehdyissä kliinisissä plasebokontrollouiduissa kaksoissokkokokeissa. Sellaista ei ole tehty inkiväärille eikä inkivääriuutteelle. Hiirillä tehdyt kokeet eivät ole kelvollisia, koska ihminen ei ole hiiri. Hiirikokeista ei voida tehdä pitkälle meneviä johtopäätöksiä, koska koejärjestelyt on tehty ihan muuta käyttöä varten. Jutussa huuhaa palkittu Magneettimedia kertoo, että inkiväärijuuren uute tehosi hiiren eturauhassyöpään. Tästä lehti kehtaa kehitellä väitteen, että inkivääri tappaisi ihmisten syöpäsoluja, vaikka kokeessa tutkittiin inkiväärin uutetta hiirellä.

Yksi jymäytyksen merkki on se, jos jokin luontaistuote tai laite tehoaa useaan täysin erilaiseen vaivaan. Sellaisia ihmelääkkeitä on aina väitetty olevan, mutta kaikki ne ovat ajan myötä kadonneet markkinoilta. Lehti kertoo, että inkivääri tehoasi yli sataan vaivaan. Niinpä niin.

Itse väitteen ytimelle, että inkivääri olisi tehokkaampi kuin markkinoilla olevat syöpälääkeet, ei jutusta löydy sanaakaan. Näin ollen väitteen takana olevia tosiasioita ei voi kumota, koska niitä ei ole lainkaan.

En tiedä, kuinka paljon Kärkkäisen myymän inkiväärikapselin menekki kasvaa näiden juttujen takia. Ilmeisesti kasvaa, koska en ymmärrä mitään muuta motiivia kuin raha täälle harhaanjohtamiselle. Mietin myös sitä moraalia, joka liitty syöpäsairaiden kusettamiseen. Mielestäni sellainen toiminta on pedofiliaan rinnastettavaa yököttävyydellään. Mutta ehkä kokouksessa sitten saa taas kaiken anteeksi.

Magneettimedia ei ole mainos, joten lehdessä olevia juttuihin ei voi puuttua kuluttajaviranomaisten kautta. Magneettimedia ei ole lehti, koska Magneettimediassa ei ilmoiteta lain mukaista vastaavaa päätoimittajaa. Ainoaksi keinoksi puuttua toimintaan haastaa Juha Kärkkäinen oikeuteen. Kaleva kertoo, että yksityishenkilö Oulusta onkin haastanut Juha Kärkkäisen oikeuteen ja tituleeraa häntä vs päätoimittajaksi. Onkin hyvä, että se henkilö, joka taloudellisesti hyötyy tästä roskasta on se, joka joutuu asiasta myös oikeuteen, eikä joku bulvaani päätoimittaja. Toivottavasti samalla selvitetään, onko Kärkkäinen vain napannut jutut netistä ja kääntänyt ne maksamatta ja ilmoittamatta alkuperäisille tekijöille mitään.

9 thoughts on “Inkivääri ei tietenkään tapa syöpäsoluja syöpälääkkeitä tehokkaammin, hyvä kauppaketju Kärkkäinen

 1. Hienoa, että kirjoitat näistä aiheista. Olen yllättynyt, että Suomessa saa julkaista tuon tasoista bajssia ”mullistavina uutisina”

 2. Jään innolla odottamaan analyysiäsi diabeteksen hoidosta ruokasoodalla ja rokotusten ja autismin yhteydestä 😀

 3. No enpä kehuisi sitä niinsanottua lääketiedettäkään, lääkärit määräävät sellaisia myrkkyjä että lisätauteja tulee sivuvaikutusten seurauksena ja on myös myrkkytroppeja jotka eivät tehoa plasepolääkkeitä kummemmin, että se niistä lääkemyrkkyjen jakamisesta. Että se, lääketiede on oikeasti sitä ”huuhaatiedettä” monessa suhteessa. Ensin rahat pois sairailta ja kun tarpeeksi on lypsetty niin sitten lähtee henki, mutta ei se mitään aina uusia uhreja ilmestyy.

 4. Hyva kulkuri, hyva olla hereilla, yha enemman tulee maailmalla kirjoja markkinoille,(ei ehka viela Suomessa, kuka uskaltaa ottaa kaannettavakseen)), missa suoraan todetaan syopalaakkeiden vaarallisuus! Usein potilaat kuolevat viim.muutaman kk kuluttua..hei miksi, niiden myrkkyjenhan piti olla niin hieno keksino…niidenkin taustalla on alkujaan ISO raha!!!! Katsokaa netista(google.fi) ohjelma, miksi syopaa ei parantaa…se kertoo kaiken! Tunnen jo aika monta ihmista, jotak ovat kieltaytyneet syopahoidoista ja voivat todella hyvin, lahes paremmin, kun ennen syopaa!!!Mitapa tahan sanovat arvon syopalaakarit!!!! Ehka kannttaisi tulla sielta Suomen lintukodosta vahan avartamaan nakokantoja maailmall…Lausannen yliopistollisessa sairaalassa(chyv) jo syopalaakarit/tutkijat alkavat myontaa syopalaakkeiden tappavan. Eiko se jo kerro jotain!!!!

  • En usko sanaakaan. Voin nimetä useita henkilöitä kuten Mikael Jungner, jotka ovat parantuneet lääkkeellä. Miksi viisaat kirjoittavat kirjan, mutta eivät tieteellistä artikkelia. En laskisi elämääni youtube videon varaan enkä usko Big Pharma salaliittoteoriaan.

 5. Olette kyllä valmiita myöntämään jopa paasaamaan siitä, kuinka niin monet aineet aiheuttavat syöpää tai ainakin lisäävät syöpäriskiä. Te olette valmiita uskomaan sen.
  Mutta toisinpäin se onkin sitten huuhaata,😄 sitä ei voi kutsua kovinkaan älykkääksi toiminnaksi.
  Teille syötetään kaikista asioista, kaikenlaista ja te valitsette sitten jomman kumman puolen.
  Pidätte sitä sitten totuutena ja melkein omana mielipiteenä.
  Todellisuudessa se on aina jonkun muun mielipide jota toitotatte kuin omaanne.

  Jos kun kerran luotatte tieteeseen ylimpänä Jumalana, kukahan on määritellyt senkin mikä on tieteellisesti hyväksyttävä koe ja mikä ei.

  Ihminen ne rajat asettaa ja ihminen ne rajat kaataa, milloin mitenkään.
  Mikä oli eilen tieteellisesti todistettu, todistaa tiede sen huomenna toisin tai hylkää koko teorian.
  Kautta aikojen on uskottu siihen minkä tiede on todistanut ja sitten se ei ollutkaan niin ja seuraavaa sukupolvi pitää itseään älykkäänä ja edeltäjiään tyhmänä.

  Mutta tässä hetkessä tiede on todistanut ja me uskomme.
  On aina viisasta aloittaa, nykytietämyksen mukaan jne.

  • Siis on olemassa syöpäriskiä vähentäviä ruokavalioita, mutta inkivääri ei yksinään kuulu joukkoon. Minua ei syötä kukaan, vaan syön itse. Toisin kuin teillä hörhöillä, minulla ei ole tarvetta valita mitään puolta. Mielipiteeni on usein sama kuin monella arvostetulla professorilla, jos sellainen on käytettävissä. Ei ole olemassa tieteellisesti hyväksyttyä koetta. On kokeita, joista toiset on tehty paremmin ja toiset huonosti. Tiede tosiaan muuttuu uuden tiedon myötä ts se eroaa ”jo muinaiset kiinalaiset käyttivät inkivääriä” tyyppisestä perustelusta.

 6. John Wilkinson sai pari vuotta sitten korkeintaan vuoden elinaikaa agressiivisen haimasyövän takia. Mies julistettiin terminaalipotilaaksi. Wilko haistatti niinsanotusti vitut kaikille kemoterapioille ja sädetykityksille.
  Viime huhtikuussa leikattiin valtava kasvain pois ja Wilko Johnsonin skitta ulvoo ja murisee taas heleästi. Mies on tällä hetkellä 67. vuotias. Mikään ei ole varmaa, mutta on erittäin todennäköistä, että paholainen olisi roihahtanut kemomyrkytyksen jälkeen. Harmi että tästä ei ole näitä lääketehtaiden itse itseään valvoen tehtyjä kaksoissokkotutkimuksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s