Keinomakeutusainesairaus – kun tiede ei löydä mitään vikaa aspartaamista


Kauppaketju Kärkkäinen myy tuotteita, joiden se arvelee aiheuttavan ASD:tä, Artifical Sweetner Disease. Tästä uudesta sairaudesta, jota tiede ei vielä tunne, kerrotaan tässä artikkelissa:
naturalnews
Magneettimedia on kääntänyt jutun, mutta unohtanut kertoa, että juttu on käännös S. D. Wells kirjoituksesta.
Magneettimedian käännös:
Keinomakeutusainesairaus
Monet ihmiset miettivät, onko Aspartaami turvallinen makeutusaine. Kun jutun lukee kritiikittömästi saattaa oma epäluulo vahvistua. Alkuperäisen jutun kommenteissa on napakasti sanottu mm seuraavaa:
”Olisi hienoa nähdä tieteellisiä lähteitä tukemaan näkemyksiä. Ei siksi, että en usko voi olla jotain, vain että lähteet antaisivat artikkeli enemmän uskottavuutta.” – Melissa Carter Medaugh

”Pseudotiede tässä artikkelissa yllättää täysin.
Vertaisarvioitu empiirinen aineisto on hyvin selkeästi osoittaa, että kaikki keinotekoiset makeutusaineet ovat täysin turvallisia ja niillä on syöpää aiheuttavia ominaisuuksia vain, kun käytetään määriä, jotka ovat tuhansia kertoja enemmän kuin mikään realistinen saanto. Katsopa itse merkittävistä akateemisista lehdistä, tutkimusnäyttö on valtava.

Minulla on tunne, että useimmat ihmiset, jotka tukevat tällaista harhaanjohtamista ovat myös sitä mieltä, että emme laskeutuneet kuuhun, Paul McCartney on kuollut, ja Barack Obama on muslimi.” Ian Brown McCarthy

Aspartaami

Mainokset

One thought on “Keinomakeutusainesairaus – kun tiede ei löydä mitään vikaa aspartaamista

  1. Kannattaa katsoa jos löytää netistä yleltä tullut ohjelma aspartaamista ja bisfenoli A:sta. Molemmat ihmiselle vaarallisia ohjelman mukaan. Perinpohjainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s